1

And love said no - HIMHim.And love said no: the greatest hits 1997-2004. Finland: BMG Finland, p. 2004

Fa pocs dies vaig rebre una bona noticia, els HIM treien un nou disc, el 29 d’abril va sortir a tota Europa el nou àlbum de la banda Tears of Tape. Feia molt de temps que no treien material, però pel que he pogut escoltar ha valgut la pena esperar…

Com és massa aviat per recomanar-vos el disc, us faig cinc cèntims i parlaré del seu primer disc de recopilacions (trobareu el millor d’ells) i així tots aquells que no els conegueu us en feu fanàtics i podeu gaudir com una servidora de l’últim LP.

Si parlem dels HIM, parlem d’una banda finlandesa que va néixer a l’any 1995, influenciats pels fantàstic Black Sabbath, és un grup que té el seu propi estil, amb una combinació de cançons melancòliques i profundes amb un ressò Metal que no acaba de ser literalment ni rock ni heavy, són únics per això el seu estil te nom propi el Love Metal.

His Infernal Majesty (coneguts com HIM), està format actualment per cinc membres: en Ville Hermann Valo és el més conegut, és la veu i la imatge de la banda, excèntric i tètric es caracteritza per tenir una veu (potser producte del tabac: fumar i cantar a la vegada és un dels seus hàbits) greu i nostàlgica amb un matís bohemi, que a mi personalment em torna boja, el “Lily” Lazer és el guitarra, en Migé Amour el baix, en Gas Lipstick és el bateria i en Emmerson Burton el teclat.

La banda s’identifica perquè té un símbol propi (com els Stone però menys mediàtic), el Heartagram; creació del propi Valo, és una combinació entre un cor i un pentagrama invertit, representa el Ying i Yang modern, és una combinació de vida i mort, del bé i del nal, de l’amor i la tragèdia, tots temes reflectits en les lletres de la banda.

Heartagram símbol dels HIM

Heartagram símbol dels HIM

Però parlem pròpiament del disc recopilatori, And love said no. The Greatest Hits 1997-2004, podreu trobar les millors cançons fins l’any 2004 del grup com són: Wicked Game, Join me in Death o The Funeral of Hearts, a més de dues cançons inèdites fins el moment And Love Said No i Solitary Man.

Escrit per | Kat

El meu nom és Kat, sóc una tatuadora molt famosa que té el seu propi estudi a la ciutat de Los Angeles. Sóc forta, rebel i sexy. M'agrada ficar-me en problemes i tenir parelles amoroses inestables. De tant en tant em ve de gust canviar de rol i dir que em dic Iris Toledano i treballo a Biblioteques de Barcelona.

1 Comentari

  1. Piero Murazzo Vásquez

    14 Maig 2014 at 0:16

    Otra muestra de la buena música finlandesa.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

2019 Bibarnabloc  |  Biblioteques de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari