Ja tenim guanyadora del mes de juny!

L’Aura María Moreno Sierra, la guanyadora del concurs del mes de juny del Bibarnabloc, va anar a recollir el seu premi, Las voces bajas, de Manuel Rivas, a la Biblioteca Can Rosés, la seva biblioteca de referència.

La nostra guanyadora és de Colòmbia, va arribar fa un any a Barcelona per a realitzar un postgrau, i ben aviat es va fer el carnet de Biblioteques, de les quals n’és una bona coneixedora. Va conèixer el Bibarnabloc a través del butlletí electrònic de Biblioteques de Barcelona, el Més Biblioteques, i és la primera vegada que participa al concurs del Bibarnabloc, quina sort!!

Com a bona estudiant, allò que més utilitza són la consulta a sala, els espais per estudiar, i la connexió de la xarxa Wi-Fi.

També li agrada molt la nova aplicació BibliosBCN, ja que facilita l’accés a tota la informació des de qualsevol lloc, d’una manera senzilla a través de la qual tothom es pot assabentar de les activitats que es fan i quines són les biblioteques més properes. Encara no la teniu? doncs descarregueu-vos-la, l’aplicació és gratuïta i està disponible en iOS i Android.

Tot i que encara no hi ha participat, creu que els clubs de lectura que s’organitzen a les biblioteques és una activitat molt engrescadora, li agrada molt llegir i creu que compartir lectures amb diferents persones amb les que podem tenir interessos comuns és molt interessant, t’hi esperem ben aviat Aura María, en tens al voltant de 75 per elegir!

Abans de marxar li proposem que faci una recomanació pels nostres lectors, i ens recomana la pel·lícula de Tim Burton, Big Fish, basada en la novel·la de Daniel Wallace.
Li agrada la pel·lícula perquè combina el sentit d’humor particular i el segell característic de Tim Burton amb una història molt profunda a la qual, a través de la reconciliació entre un pare i seu fill, demostra que tots nosaltres podem ser persones excepcionals. La pel·lícula també mostra l’amor com a motor de totes les aventures, a més té grans actuacions i un treball extraordinari a nivell de direcció d’art i fotografia. Per ella, Big Fish presenta l’analogia amb els peixos per dir que encara que siguem peixos petits l’efecte que tenim en la resta quan ens reconciliem amb ells és molt gran i ens pot convertir en un “Big Fish”.

Aquesta recomanació s’uneix a d’altres que ja hi ha de Tim Burton al Bibarnabloc, des de la seva faceta de director: Eduardo Manostijeras, fins a la d’escriptor, amb el llibre de poesia: La trista mort del Noi Ostra.

Gràcies Aura María per passar aquesta agradable estona amb nosaltres, esperem que gaudeixis aquest estiu amb en Manuel Rivas. Bon estiu i bones lectures!

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

9 comentaris a “Ja tenim guanyadora del mes de juny!”

 1. Isabel Pedra Roya

  Es la primera vegada que participo al concurs Bibarnabloc! soc jubilada de fa poc, seguiré en actiu amb la lectura per apendre millor el català escrit.
  No soc assídua de la Biblioteca, pero…. d’ara endavant o fare, tindré temps.
  Bona diada!

 2. Jo també és la primera vegada que participo en aquest concurs. Trobo que és interessant perquè és una manera d’apropar la lectura al públic en general. A més a més, poder guanyar un llibre signat per un autor que t’agrada especialment és sempre una bona recompensa.

  Bé, bona Diada a tots i continuem llegint!!! 🙂

 3. Iara Gonzalez Perez

  bones
  es la primlera vegada que participo, no soc catalana aleshores disculpeu si no esta ben escrit, tampoc ho se si es aqui per el sorteig de la entrada al festival de jazz. espero que si.
  Soc asidua a totes les biblioteques del mond, m’agrada molt incluso a paisos que no coneg la llengua.
  gracies iara

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.