Boy Band

Kat Fa 6 anys Joves, Música
6

Backstreet boys - Backstreet's BackBackstreet Boys. Backstreet Back [S.l.]: Jive, 1997

En l’actualitat ha sorgit innumerables bandes musicals etiquetades com a “Boy Bands” i que lluiten entre elles per la popularitat, els milions de fans o el número de followers a les xarxes socials. Davant aquesta situació m’he sentit obligada a escriure un post, dedicat a la Boy Band per excel·lència, tot i no ser del meu estil musical que més m’agrada, he de confessar que van marcar una etapa de la meva vida, i que com quan era adolescent, no puc evitar que m’agradin moltíssim. Parlo dels Backstreet Boys.

Tota adolescent amb les hormones a tope ha portat a la seva carpeta d’institut la foto d’aquella banda de música masculina que li agradava a totes les nenes de la classe, antigament van ser grups com els New Kids on the Block, i actualment podem parlar dels One Direction. Tots aquests nous grups musicals formats per nens molt jovenets, amb estil comercial i amb una bona perspectiva musical de futur van tenir el seu referent, i el referent dels referents són els Backstreet Boys.

On Direction

One Direction

New Kids on the Block

Només tenia 10 anys quan em vaig quedar impactada, vaig veure per la televisió un videoclip on sortien uns nois tot mullats, cantant una cançó que es va instaurar al meu cap i que m’obligava a repetir-ho com un mantra, la cançó era Quit Playing games (with my heart) del seu àlbum debut que portava el mateix nom que la banda.

Aquests cinc nois: A.J McLean, Howie D, Kevin Richardson, Brian Littrell i Nick Carter que uns eren més guapos que altres, però tots assumien un rol diferenciat, el tendre, el guapo, el cantant, el romàntic i el gamberro, van marcar un abans i un després en la història de la música pop i les bandes musical masculines des d’aquell moment no s’han aturat.

A.J McLean, Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell i Howie D

Gràcies a aquest disc es van fer súper famosos, van ser una revelació musical, moltes bandes musicals van sorgir arran dels BSB, còpies de segona com els N’SYNC (banda on vam descobrir al Justin Timberlake), totes aquestes bandes no va perdurar, però els BSB eren únics i molt bons i han demostrat que han suportat tot i els esdeveniments del temps, un dels seus membres, Kevin Richardson va deixar el grup una temporada, però a banda d’això han continuat durant més de 20 anys i encara es troben en actiu.

Però parlaré del disc que vull recomanar, Backstreet Back, va sortir a l’any 1997, va ser el seu segon disc,ja eren súper famosos però van consolidar el seu èxit amb aquest disc. El single debut Everybody ha estat un dels singles més reeixits del grup, el seu videoclip amb un referent atributiu al trhiller de Michael Jackson amb un toc d’humor va ser un dels videoclips més popular de l’època.

M’acomiado i us deixo amb un llistat de reproducció amb les seves millors cançons.

Escrit per | Kat

El meu nom és Kat, sóc una tatuadora molt famosa que té el seu propi estudi a la ciutat de Los Angeles. Sóc forta, rebel i sexy. M'agrada ficar-me en problemes i tenir parelles amoroses inestables. De tant en tant em ve de gust canviar de rol i dir que em dic Iris Toledano i treballo a Biblioteques de Barcelona.

6 Comentaris

 1. Ignatius J. Really

  9 Octubre 2013 at 10:30

  Molt bon article!

  • Kat

   10 Octubre 2013 at 8:56

   Els meus sempre oi? jejeje, moltes gràcies

 2. Alejandro Flores Gómez

  9 Octubre 2013 at 16:04

  Quins seran els ingredients secrets d’aquest tipus de bandes per aconseguir agradar tant a les adolescents…? M’intriga, la veritat!

  • Marcos Fuente Vazquez

   9 Octubre 2013 at 19:41

   El físic dels seus components es un dels ingredients. Es busca un còctel prefabricat que no falla.

 3. Meggie Folchart

  10 Octubre 2013 at 16:07

  Aixo del físic és molt relatiu, dels Backstreet boys algun fins i tot es guapo pero us heu fitxat en les bandes d’ara, per exemple els Auryn, el calificatiu guapo no se li pot aplicar a cap dels cinc.

 4. Víctor

  21 Octubre 2013 at 12:34

  Jo he de reconéixer que vaig estalviar durant un parell de mesos per poder comprar-me el CD dels BSB. De fet anava a la botiga per escoltar-lo. #confessions.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada