La Play Room de Patricia Muñiz

Ignatius J. Really Fa 6 anys Adults, Llibres
6

Play Room - Patricia MuñizPatricia Muñiz. Play Room
Barcelona: Underbrain Books, 2012

«Play Room está escrito como cuando te dan ganas de masturbarte, por impulso
Hernán Migoya

Aquest dijous a les 19 h. a la biblioteca Jaume Fuster dins del cicle Parlem amb…, Patricia Muñiz, acompanyada per Ramon Colomina Tornasol, comentarà la seva novel·la Play Room i presentarà el seu tercer llibre, Home gat, garrí renegat, una història situada al costat mateix de la biblioteca, al barri de Gràcia. Una molt bona oportunitat per conèixer aquesta enigmàtica i cada cop més coneguda autora.

Patricia Muñiz és el pseudònim de la nostra amiga Claire Voyant, amb qui hem coincidit a les trinxeres unes quantes vegades ;-). A la biblioteca parlant de llibres vaig descobrir que ella també els escrivia. Un dia em va comentar que l’editorial Underbrain Books publicava el seu primer llibre Corriente Sanguínea amb il·lustracions de Bouman. Vaig tenir el plaer (mai millor dit) de llegir-la, i vaig quedar gratament sorprès. No vaig tenir temps de comentar-li que ja estava treballant en la publicació del seu segon llibre, que resultava ser el primer que havia escrit, PLAY ROOM, una història que no et deixarà el cos gens fred.

La protagonista Seila Dor treballa a una llibreria, és escriptora i té ganes d’experimentar. S’apunta a un projecte anomenat Play Room que consisteix a ficar-se dins d’una sala amb altres participants per fer realitat totes les seves fantasies sense cap perill aparent, ja que són virtuals. En un principi l’experiment sembla inofensiu. Esteban Rey és un escriptor reconegut, en crisi d’inspiració, que es vol aprofitar de l’admiració que li té la nostra protagonista per nodrir la seva creativitat. Li fa escriure les sessions en les quals ella participa amb unes estranyes condicions. La trama es va complicant a mida que els protagonistes comencen a sentir una malaltissa dependència cap a l’experiment. Amb l’ajuda d’un dels participants Seila aconseguirà veure la part més fosca de Play Room. La imaginació i la realitat estan tan diferenciades? Quins són els límits de la fantasia?

Patricia Muñiz ens convida a trobar-nos en un univers propi on aconseguim oblidar-nos de nosaltres mateixos, ens despulla per dins i sorprèn per fora.

Una autora que cada cop dona i donarà més a parlar, presentacions arreu del país, signatures de llibres, molt bones crítiques, booktrailers…

Us deixo un extracte de Play Room i com diu a la seva web:

Play Room - Patricia Muniz

Gràcies Claire !!!
 

Escrit per | Ignatius J. Really

Estic fent dieta. Sóc en Pau Frechiné i treballo a la Biblioteca Jaume Fuster.

6 Comentaris

 1. Siouxie

  15 Octubre 2013 at 19:49

  Fantàstica ressenya Ignatius J. Really. La novel·la em va encantar i amb moltes ganes de llegir la següent!
  Gràcies Claire Voyant! T’anirem seguint! 😀

 2. Patrícia

  15 Octubre 2013 at 20:16

  És un plaer enorme presentar aquests llibres a la Biblioteca. Gràcies, Ignatius per les teves paraules, i gràcies a tots els companys i seguidors que fan que l’escriptura esdevingui una aventura meravellosa.

  Una abraçada ben forta!

 3. Maite

  16 Octubre 2013 at 14:22

  A llegir-la, doncs! Sembla que està bé, oi?

 4. Toga Yagari

  19 Octubre 2013 at 21:58

  Tota una sorpresa aquesta novel·la de misteri eròtic. Gràcies Ignatius per portar-la al blog i felicitats Patricia per escriu-re tant bé. Espero llegir aviat més obres teves i gaudir amb tot aquest “derroche” de fantasies, romanticisme i ciencia ficció a la vegada…
  Estic d’acord amb tu quan comentes que l’erotisme és vida. És part de la nostra vida, una vida plena…

 5. Claire Voyant

  22 Octubre 2013 at 15:59

  És un plaer i un honor tenir uns lectors tan eixerits. Gràcies!

 6. Marc

  8 Març 2016 at 21:59

  … conspiracions empresarials, fraus literaris i alguna que altre reflexió sobre el que és real i el que no i si això importa al cap i a la fi. L’estil fosc cyberpunk amb el que està narrada em resulta molt afavoridor….

  Per llegir l’opinió completa:
  http://atrapasomrriures.blog.cat/2016/03/08/play-room/

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada