0

American Horror StoryFalchuk, Brad / Murphy, Ryan American horror story. Primera temporada. Madrid: Twentieth Century Fox, cop. 2012

Normalment només recomano música, però avui faré una recomanació audiovisual. La meva proposta és la sèrie American Horror Story, no només la primera temporada, la segona Asylum també és molt recomanable. De fet ara als Estats Units s’està emetent la tercera temporada Coven.

Vaig directament a la recomanació, American Horror Story és una sèrie feta pels amants del misteri, de la por, del món paranormal. Feia molt que no veia una sèrie que fos esgarrifosa i estigues ben feta. Costa de ficar-te una mica dintre i fer-te addicte, però quan van avançant els capítols no pots deixar de posar un darrere d’altre, he dit que costa perquè al principi és una mica paranoide i estranya, no saps ben bé de què tracta la trama principal, però tot està guionitzat estratègicament perquè al fi de la temporada to vagi tenint sentit i els esdeveniments siguin d’allò més sorprenents.

Els protagonistes són la família Harmon. Els Harmon estan totalment desestructurats i perquè no, una mica desequilibrats, el pare de família, Ben (Dylan McDermott), ha tingut una relació sentimental amb una de les seves estudiants de psiquiatria (Kate Mara), en el moment que ell té aquest affaire la seva dona, Vivien (Connie Britton) pateix un avortament, per superar tots els seus problemes sentimentals i emocionals la família es trasllada conjuntament amb la seva filla adolescent, Violet (Taisa Farmiga) a viure a Los Angeles, per veure si poden refer la seva vida i solucionar els seus problemes.

Els Harmon, aparentment feliços...

Els Harmon, aparentment feliços…

Els problemes els acompanyen, a la nova casa no es sol·luciona res, de fet tot empitjora, tot i ser psiquiatre, la filla d’en Ben té certes tendències depressives, per evadir-se s’enamora d’un pacient misteriós i amb un passat sorprenent, en Tate (Evan Peters) que visita al seu pare a la seva pròpia casa on hi ha instal·lat la consulta.

A tota aquesta bogeria hem d’afegir que al soterrani de la casa hi viu una espècie d’ésser estrany, que és molt espantós, a més d’una minyona (que ve inclosa en el preu de la compra de la llar) que és un tan especial, no esbrinaré el que passa amb ella, és clar, i la guinda del pastís la posa la veïna Constance, una ex-aspirant a actriu amb problemes mentals i tendències psicòpates, que amaga un odi profund a la nova família perquè els té enveja, sobretot a la Vivien, la veïna és l’actriu Jessica Lange, i mare meva!, està espectacular en aquest paper, la millor interpretació de la temporada conjuntament amb el personatge que fa de la seva filla amb síndrome de down, Adelaide (Jamie Brewer). L’últim personatge principal és un home, el Larry Harvin (Denis O’Hare) que espanta el Ben constantment, és un personatge tètric i perillós que ha viscut a la mateixa casa que els Harmon. Ja no continuo explicant perquè vull que veieu la sèrie, però us podeu fer a la idea, amb aquesta combinació de perfils, més personatges secundaris esgarrifosos, més una casa encantada on tots els que han viscut en ella han mort, us atrau?, teniu por?

American-Horror-Story

Si us ha fascinat com a mi, les interpretacions, el guió, la direcció, no teniu por i ameu amb passió les emocions fortes, també teniu a les biblioteques la segona temporada American Horror Story Asylum, on les històries se centren a un hospital de malalts mentals, aquí deixo el tràiler pels més atrevits…

i esperant la tercera temporada American Horror Story Coven, que va de bruixes, buuuuu

Escrit per | Kat

El meu nom és Kat, sóc una tatuadora molt famosa que té el seu propi estudi a la ciutat de Los Angeles. Sóc forta, rebel i sexy. M'agrada ficar-me en problemes i tenir parelles amoroses inestables. De tant en tant em ve de gust canviar de rol i dir que em dic Iris Toledano i treballo a Biblioteques de Barcelona.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada