L’Apol·lònia recull el premi de març a la Biblioteca Fort Pienc

Guanyadora del concurs del Bibarnabloc de març

Guanyadora del concurs del Bibarnabloc de marçL’Apol·lònia és la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de març. Coneix el blog de les biblioteques de Barcelona des de l’any passat, quan es va fer el carnet d’usuària. Des de llavors rep les alertes al seu correu. Ens explica que aquesta ha estat la segona vegada que participa en el concurs.

Encara que lectora del Bibarnabloc, la nostra usuària no fa servir aquestes fonts d’informació com a prescriptores de lectura o música. Ja en té d’autors preferits, i prefereix confiar en les propostes fetes per persones conegudes.

L’Apol·lònia estudia humanitats. Per aquest motiu fa servir principalment la biblioteca de la seva facultat. S’apropa a les biblioteques públiques a cercar material per evadir-se. Ens diu que les últimes coses que ha agafat en préstec són poesia i música. Amb ella comentem que avui, que recull el premi, és el Dia Mundial de la Poesia.

Enhorabona Apol·lònia per haver guanyat!

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

4 comentaris a “L’Apol·lònia recull el premi de març a la Biblioteca Fort Pienc”

  1. La información y el conocimiento son las únicas herramientas válidas para desterrar falsas creencias fomentadas por la imaginación popular, motivo por el que es imprescindible ver la exposición VIKINGS.
    Aunque tengo que reconocer que me costará pensar el Viky el vikingo sin su casco con cuernos !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.