4

Guanyadora del concurs del Bibarnabloc de marçL’Apol·lònia és la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de març. Coneix el blog de les biblioteques de Barcelona des de l’any passat, quan es va fer el carnet d’usuària. Des de llavors rep les alertes al seu correu. Ens explica que aquesta ha estat la segona vegada que participa en el concurs.

Encara que lectora del Bibarnabloc, la nostra usuària no fa servir aquestes fonts d’informació com a prescriptores de lectura o música. Ja en té d’autors preferits, i prefereix confiar en les propostes fetes per persones conegudes.

L’Apol·lònia estudia humanitats. Per aquest motiu fa servir principalment la biblioteca de la seva facultat. S’apropa a les biblioteques públiques a cercar material per evadir-se. Ens diu que les últimes coses que ha agafat en préstec són poesia i música. Amb ella comentem que avui, que recull el premi, és el Dia Mundial de la Poesia.

Enhorabona Apol·lònia per haver guanyat!

Escrit per | Lisbeth Salander

Tinc un cos petit però una gran intel·ligència i m’agrada portar-los al límit. La meva memòria fotogràfica i la gran habilitat amb la informàtica em donen accés a tot allò que necessito per a poder fer justícia i venjar-me dels qui m’han fet mal, però necessito que algú continuï donant-me vida. De moment he agafat la imatge de l’Águeda i treballo a la Biblioteca Fort Pienc.

4 Comentaris

 1. Xahrazad

  28 Març 2014 at 9:10

  Enhorabona Apol·lònia esperem que t’hagi agradat l’obra de teatre del Tantarantana!

 2. Alicia Aparicio

  21 Maig 2014 at 20:28

  La información y el conocimiento son las únicas herramientas válidas para desterrar falsas creencias fomentadas por la imaginación popular, motivo por el que es imprescindible ver la exposición VIKINGS.
  Aunque tengo que reconocer que me costará pensar el Viky el vikingo sin su casco con cuernos !!!

 3. xavi

  28 Juliol 2014 at 20:27

  pero estos premios de qué van? ni se entiende…

 4. xavi

  28 Juliol 2014 at 20:28

  pero estos premios de qué van? ni se entiende… cuátas veces hay que lerlo? ay ay

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.