3

Guia de Lectura - Viatges, esports i reptes
El viatge i l’esport són estímuls poderosos que, combinats, contribueixen a intensificar l’experiència vital. Per il·lustrar aquesta qüestió, diversos esportistes ens faran viure els seus reptes al llarg del cicle de xerrades que aquest mes de juny han preparat les biblioteques de Barcelona.

Així mateix, posem a les vostres mans aquesta guia de lectura, que recull documents sobre la pràctica esportiva disponibles a les biblioteques de la ciutat en què abunden les experiències personals i, per descomptat, els viatges.
 

 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

3 Comentaris

 1. Adaya Bermúdez

  20 Juny 2014 at 16:59

  Creuant els dits per guanyar les entrades per veure Bartolomé Encadenado

 2. Adaya Bermúdez

  20 Juny 2014 at 17:00

  Ara sí, creuant els dits per guanyar les entrades per veure Bartolomé Encadenado

 3. Francesc Tort Chavarría

  20 Juny 2014 at 19:05

  Trobo molt encertada la iniciativa de convidar a científics, viatgers, artistes, antropòlegs, escriptors, etc. per tal que expliquin a les biblioteques les seves experiències per aquests mons de Déu. T´agafen tantes ganes d´escoltar com de llegir quan allò que relata el convidat t´ha conmogut o t´ha impressionat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.