Enhorabona Joaquim! Guanyador del concurs de setembre

Guanyador

Guanyador

Joaquim s’ha presentat amb la seva filla Laura a la Biblioteca Sofia Barat. En Joaquim s’ha jubilat fa poc, en fer els 70 anys. Viu molt a prop de la biblioteca, però ens ha reconegut que no la coneixia. Hem aprofitat per ensenyar-li el fons de la biblioteca i informar-lo sobre altres concursos que hi han en aquests moments, com el de La Ratonera amb el Teatro Apolo.  La Laura és periodista de professió i sembla que tota la família és molt amant de la lectura.

Ara que té molt temps es dedica a les seves aficions viatjar i llegir, segons ell “digiere todo tipo de lectura“. De fet, té una bona biblioteca a casa, ha acumulat llibres durant tota la seva vida i ara que tindrà temps vol llegir-los, tot i que,  pensa que potser no li donarà temps. Segons la Laura, “mi padre es como una esponja, tiene mucha inquietud por conocer; nunca sabe suficiente”. És un lector empedreït, ara està llegint Rayuela de Julio Cortázar, tot i que reconeix que li està costant una miqueta. Es reconeix com un “viciós” de la lectura i comentem tots els llibres que ha llegit al llarg de la seva vida. No coneix l’obra d’Amy Tan, però gràcies al Bibarnabloc ara en tindrà l’oportunitat.

El Joaquim età immers en nous projectes, el primer, apuntar-se a un curs de la UNED sobre benestar i salut per tal d’aprofitar el temps lliure del que disposa. De fet, en Joaquim ha treballat durant molt de temps a les finances, després com a advocat, i també com a professor d’universitat. Li agrada molt el Bibarnabloc, però ens confessa que és la primera vegada que participa en un concurs del Bibarnabloc.

Això sí que és arribar i moldre!!!  Esperem que t’agradi el llibre d’Amy Tan!!!

Concurs 2014/09

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

5 comentaris a “Enhorabona Joaquim! Guanyador del concurs de setembre”

  1. Sóc bon amic de Joaquin, magnífic professional i millor persona. M’alegro molt per ell i pels quals li coneixem. Una forta abraçada d’un col·lega manxec.

  2. Si alguna persona es mereix un premi, és en Joaquin. Si professionalment sempre ha estat el millor, humana i personalment no hi ha qui el superi. Felicitats pel premi i gaudeix-ne per molts anys.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.