Arrow: L’heroi de la fletxa verda

Arrow

Arrow

Arrow. Primera temporada completa
Madrid: Warner Bros., 2013

En els darrers temps, el cinema s’ha omplert de superherois prevenients tant de la companyia Marvel com ara: X-men, Iron man, Thor, etcètera… I de la companyia DC còmics amb El Caballero oscuro, Man of steel, etcètera.

Per aquest motiu, no és d’estranyar que els superherois fessin acte d’aparició a la pantalla petita. La companyia DC va ser la primera que es va avançar amb les experiències adolescents de Clark Kent a la sèrie Smallville (2001-2011), en aquesta sèrie van aparèixer altres herois com Aquaman, Flash i Flecha verde. Mentre que Marvel el 2013 va estrenar la sèrie Marvel’s Agents of SHIELD.

Un any després de la finalització de les aventures del jove Superman, la mateixa cadena de televisió que produïa Smallville, va decidir dur a la pantalla petita les aventures de Flecha verde a la sèrie Arrow.

La sèrie és creada per Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Andrew Kreisberg. Tant Greg Berlanti i Marc Guggenheim ja sabien adaptar un heroi de DC còmics, ja que van escriure la pel·lícula Green lantern (Martin Campbell, 2011) protagonitzada per Ryan Reynolds. Malauradament, aquesta pel·lícula va ser un fracàs de crítica i de públic.

Els creadors de la sèrie ja procedien de la televisió amb sèries com Dawson crece, Eli Stone, Cinco hermanos o fins i tot Fringe.

Oliver Queen, un playboy milionari que reapareix a la ciutat d’Starling City, després que el vaixell amb el qual viatjava juntament amb el seu pare i la seva amant, naufragués cinc anys abans. Un cop arriba a la ciutat, es retroba amb la seva mare i la seva germana, però durant la nit, es dedica a ajudar als ciutadans que tenen problemes. Vestit amb una disfressa encaputxada de color verd pretén lluitar contra el crim organitzat. Té gran agilitat en l’arc i les fletxes que són les seves armes.

La sèrie està interpretada per Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland i Susanna Thompson, entre d’altres…

El repartiment de la sèrie
El repartiment de la sèrie

Cal destacar el treball de tots els actors, especialment, l’Stephen Amell que fa el doble paper, tant del ric playboy com el de justicier.

Una sèrie d’aquestes característiques a vegades tenen problemes de pressupost pels temes dels efectes especials i per aquest motiu s’esforcen a fer algunes seqüències d’acció sorprenents.

Normalment, les pel·lícules basades en superherois tenen una música espectacular, i Arrow destaca la banda sonora de Blake Neely amb una música amb molt enèrgica i vitalista.

Gràcies a l’èxit obtingut d’aquesta sèrie, aquest any s’ha estrenat un spin off amb un personatge que sortirà a la segona temporada, Barry Allen, a la sèrie The Flash. També aquest any s’ha estrenat la sèrie Gotham basada en la infància de Bruce Wayne i el detectiu James Gordon.

Si us agraden els superherois, gaudiu d’aquesta sèrie!!!

Us deixo amb el tràiler de l’episodi pilot de la sèrie!!!

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

5 comentaris a “Arrow: L’heroi de la fletxa verda”

  1. M’ho vaig pasar bé veient la primera i la segona temporada, però la tercera, la veritat és que és bastant avorridota …

  2. La vaig seguir fins la darrera temporada, que la feien per la tele massa tard, Sempre passa el mateix, fan que t’enganxis, però després el final no el pots veure.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.