Maroon V

Kat Fa 5 anys Adults, Música
2

Maroon 5 - V Maroon 5
V

[S.l.] : Interscope, p. 2014

Maroon 5 és el grup de pop-rock més transgressor del moment, amb un aire musical que recorda Michael Jackson o Prince. Una banda de música que només en tretze anys ha venut més de deu milions de discos.

La componen, actualment, el baixista Mickey Madden, el guitarrista James Valentine, el bateria Matt Flyn, els teclistes Jesse Carmichael i P. J. Morton, però sens dubte, la cara de la banda, el més representatiu, és el vocalista Adam Levine. Un home carismàtic amb una presència a l’escenari molt particular, t’eclipsa, t’hipnotitza, és magnífic, i molt sexy, de fet va guanyar, molt merescudament, el premi a l’home més sexy del món l’any 2013, segons la revista People.

La banda ha tret cinc discos. Amb el primer, Songs About Jane, van aconseguir l’èxit, amb cançons tan reconegudes com “She will be Love” o “This Love“.

Però el disc que vull recomanar és l’últim que han tret a la venda, i fa relativament poc, l’any 2014. Es tracta de V (cinc en numeració romana), el cinquè disc, i juga també amb el nom d’ells mateixos, Maroon 5.

És un disc amb uns sons totalment nous, he de reconèixer que com a fan del grup, al principi em va sobtar, no és tan melòdic com la resta, és un disc amb un estil més dur, més obscur, excepte cançons com “Sugar”. En les cançons que el componen es nota la maduresa musical, l’experiència. És un disc excel·lent, senzills com “Maps“, cançó lírica, suau, però amb ritme, o “Animals“, que es més obscura, tètrica, però molt sexy (com el Levine), han fet que estigui als primers llocs en les llistes de vendes.
 

Us he de comentar que, concretament, passaran per Barcelona el proper 14 de juny; jo ja tinc la meva entrada. Us podeu animar i agafar el disc en préstec, i així potser ens trobarem al Sant Jordi.
 

 

Escrit per | Kat

El meu nom és Kat, sóc una tatuadora molt famosa que té el seu propi estudi a la ciutat de Los Angeles. Sóc forta, rebel i sexy. M'agrada ficar-me en problemes i tenir parelles amoroses inestables. De tant en tant em ve de gust canviar de rol i dir que em dic Iris Toledano i treballo a Biblioteques de Barcelona.

2 Comentaris

 1. Gina

  21 Abril 2015 at 7:46

  Me encantan las bibliotecas de Barcelona! Hay algo para todos los gustos.
  Soy profesora y la biblioteca es mi más preciado recurso.

 2. Mar Pastor

  11 Juny 2015 at 23:02

  Recomiendo la película Begin Again….love and music y Adam Levine!!!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada