Setmana de la Poesia de Barcelona 2015

Setmana de la Poesia de Barcelona 2015

Setmana de la Poesia de Barcelona 2015

Del 12 al 18 de maig se celebra una altra edició de la Setmana de la Poesia de Barcelona. Durant set dies la ciutat serà punt de trobada de poetes i autors amb un ampli ventall de propostes al voltant de la poesia. Un programa que enguany gira entorn d’una idea central, la poesia total, que servirà per mostrar la vitalitat i la diversitat de la poesia catalana.

Biblioteques de Barcelona hi participa amb l’elaboració d’una guia de lectura i dues activitats. Dijous 14 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, diferents autors del catàleg de Quaderns Crema i d’Acantilado (Francesc Parcerisas, Juan Antonio Masoliver Ródenas, Lola Badia, Manel Ollé, Ponç Pons i Rafael Argullol) homenatjaran Jaume Vallcorba per la seva contribució a la poesia catalana, castellana i universal. I dissabte 16 de maig, a les 12 h, la Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte acollirà un espectacle d’ombres creat a partir de poemes i cançons del repertori tradicional català, La lluna la Pruna, adreçat al públic infantil (de 0 a 5 anys).

La XXXI edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona, que se celebra el 18 de maig al Palau de la Música Catalana, tancarà la Setmana de la Poesia de Barcelona. Sis poetes compartiran escenari en un acte que mostrarà els valors de la gran poesia des de cultures, llengües i opcions estètiques diferents.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.