1

 Joel Santiago Vila

En Joel Santiago Vila treballa com a tècnic municipal d’Educació per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Podem dir que és una persona molt afortunada, perquè va descobrir el Bibarnabloc només fa un parell de mesos, quan estava buscant inspiració pel  projecte M’agrada llegir, una iniciativa comunitària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts que, un cop acceptada, és coordinada per la Regidoria d’Educació, el Servei Educatiu del Baix Llobregat-6 i la Biblioteca municipal Les Voltes. Us convidem a visitar el web de la proposta i veieu per vosaltres mateixos la gran feina que estan duent a terme.

En Joel, afeccionat a la novel·la policíaca i històrica, va animar-se a participar en el concurs i va resultar guanyador d’un magnífic lot de llibres infantils que eps! Ja tenen propietari. Propietaris, més concretament: en Josep, la Júlia i en Gerard, els seus nebots. De ben segur que gaudiran de valent!

Recordeu que ja podeu participar en el concurs del mes al Bibarnabloc i podreu optar a un premi com el Joel!

Escrit per | Harley Quinn

Sóc la Harley i estic bojament enamorada del meu "pastisset". Tot i que ell no em tracta gaire bé, jo no m'enfado perquè sé que tot forma part de l'espectacle! Que de quin espectacle es tracta? No ho voldríeu saber...Quant em trec el vestit de bufó sóc la María José de la biblioteca Francesc Candel.

1 Comentari

  1. Bibarnabloc

    26 maig 2015 at 9:01

    Enhorabona Joel!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *