4

Guia de Lectura - 10 viatges

Us proposem un seguit de llocs espectaculars i llunyans d’arreu del món als quals podeu arribar pel vostre compte. Diversos fotògrafs us mostraran i aproparan a la immensitat de paisatges únics i inoblidables, a la seva fauna, així com a les seves cultures i antigues civilitzacions.

Com a complement del cicle, us hem preparat aquesta guia, des d’on us podreu acostar al passat i el present d’indrets tan diversos com impressionants que s’haurien de visitar, almenys, un cop a la vida. Tots els documents que hi apareixen els trobareu a les biblioteques de Barcelona.

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

4 Comentaris

 1. Xahrazad

  29 Maig 2015 at 14:15

  Espero tenir temps de fer-los tots, només en porto un. Sempre ens queden els llibres…

 2. Marta Sort

  2 Juny 2015 at 20:07

  Molt interessant!

 3. Juan Martínez Quiles

  18 Desembre 2015 at 23:54

  Una de les millors definicions de viatge que he llegit és aquesta de Mendiluce: “Pensaban algunos que allí, por el mero hecho de estar, se vive la aventura, cuando para hacerlo se requiere hacer un esfuerzo de disponibilidad que te obliga a optar por la vida y no por estar.”

 4. Susana

  11 Abril 2016 at 11:36

  Molt bones recomanacions; només he fet un, però espero poder visitar la resta algun dia.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada