Podcast: #SiDeVerdadPudiera

image_pdfimage_print

#SideVerdadPudiera - Marc C. Griso

Marc C. Griso. #SideVerdadPudiera. SeeBook

Abans o després tots ens amaguem darrere d’un paraigua que ens protegeix, en molts casos, per agafar força, seguir endavant i brillar entre la multitud. Nico i María, Álex i Ona —els personatges de #SiDeVerdadPudiera—s’amaguen darrere de les seves vides, somnis, desitjos i anhels tot i que sempre protegits per la família i l’amor veritable, el de veritat. El que no s’amaga malgrat les dificultats de la vida.

El desig de ser pares, un amor que comença i un altre en pausa, una nova vida i una altra que s’ensorra en plena joventut. #SiDeVerdadPudiera és una història atapeïda de missatges, esperança i canvi. Una novel·la de sentiments, passió, del preu dels somnis, i que convida el lector a plantejar-se la seva pròpia situació.

La novel·la arriba acompanyada d’onze cançons de música electrònica inspirades en el text i escrites per Marc C. Griso. Totes han estat gravades durant el 2014. Músics com Simón Fernández, Toni Just, Àngel Santiago, Joan Martí, el vocalista Rangel o l’artista Estela Martin han posat tot el seu art i màgia en cada una d’aquestes cançons. Dissenyat i dirigit pel mateix autor, ha tingut la col·laboració musical d’Ivan Torrent, compositor de música de cinema i productor amb una important trajectòria en l’escena musical internacional.

Marc C.Griso (Tarragona, 1980) és productor musical, creatiu audiovisual, director i CEO de UrbanCulture_Studios. La seva experiència en el camp de la música, la comunicació i els audiovisuals li ha permès treballar amb diferents artistes i mitjans de comunicació d’aquest país. #SiDeVerdadPudiera és la seva primera novel·la i per a aquesta ha escrit la banda sonora.

Recordeu que trobareu els codis QR per descarregar gratuïtament aquest llibre del projecte #SeeBookBiblios a Biblioteques de Barcelona.

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.