Podcast: Vanidad de vanidades

Vanidad de vanidades - Josep B. Pompidor

Josep B. Pompidor. Vanidad de vanidades. SeeBook

Vanidad de vanidades és una complexa intriga entorn de les grans corporacions multinacionals i la plena vigència dels principis postulats 500 anys enrere per Maquiavel per conquerir i mantenir-se al poder: “el fi justifica els mitjans“.

La trama novel·lada ordeix un joc de miralls contraposats, on ningú ni res no és el que sembla en un món econòmic i financer ja definitivament globalitzat. En aquesta lluita descarnada i sense quarter pel poder, els seus protagonistes més directes, els executius d’alt nivell, paguen un elevat preu personal, emocional i professional si aconsegueixen fer realitat les seves ambicions més grans, però molt més si fracassen en l’intent.

Josep B.Pompidor és doctor en Enginyeria Industrial i diplomat en Gestió d’Empreses. La seva labor professional el fa mereixedor d’una contrastada experiència en l’organització i el desenvolupament de grans estructures empresarials per lluitar competitivament en el món complex i fins i tot opac dels grans negocis transnacionals.

Recordeu que trobareu els codis QR per descarregar gratuïtament aquest llibre del projecte #SeeBookBiblios a Biblioteques de Barcelona

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.