Un apassionat de la novel·la històrica, guanyador del concurs de Gonzalo Suárez

Guanyador del concurs de setembre 2015

Concurs_2015-09_Guanyador

Rebem l’Albert Sánchez, guanyador del concurs del mes de setembre del Bibarnabloc a la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner. Es confessa un apassionat de les biblioteques: assidu lector de documents tècnics en la seva època d’estudiant, ens comenta que a les biblioteques trobava publicacions sobre normatives (ISO, AENOR, etc.) molt útils per a la seva formació.

Actualment, es decanta per les novel·les històriques i aquelles basades en fets reals. Lector incondicional del nostre blog, pren nota de les nostres recomanacions de lectura. Està al dia de tot que el que fem a les biblioteques, però ens comenta que no participarà al concurs d’aquest mes relacionat amb el manga ja que és un tipus de publicació que no l’atreu massa.

Des d’aquí Albert, et volem felicitar pel premi i també, si ens ho permets, animar-te a descobrir l’univers manga.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

2 comentaris a “Un apassionat de la novel·la històrica, guanyador del concurs de Gonzalo Suárez”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.