0

La XXIa edició del Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre de 2015, a la Fira Barcelona de Montjuïc. Una cita ineludible per a tots els fans del còmic en particular i de la cultura nipona en general.

Al web de Ficomic trobareu totes les dades necessàries per gaudir del Saló.

XXI Saló del manga de Barcelona

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra ha elaborat una guia de lectura, així com, una exposició temàtica amb motiu d’aquest esdeveniment amb documents que podeu trobar a les Biblioteques de Barcelona.

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada