Hideout

Mr Hyde Fa 3 anys Adults, Còmic, Joves
1

Hideout - Masasumi Kakizaki

Kakizaki, Masasumi. Hideout
Colombres: Milky Way, DL 2014

Seiichi Kirishima és un escriptor professional que viatja a una illa paradisíaca, de vacances amb la seva dona, per intentar recuperar el seu matrimoni.

El que semblava un viatge idíl·lic aviat es transforma en un malson del qual serà molt difícil escapar. I és que el protagonista d’aquesta història tenia la solució perfecta als seus problemes, en part personals i en part econòmics: assassinar a la seva dona en aquest viatge.

Per això en una nit de tempesta, amb l’excusa d’haver-se perdut enmig de la selva, mostra les seves veritables intencions davant de la seva parella Miki que, fugint del seu marit s’endinsa en l’obscuritat d’una cova. Allà la troba en Seiichi però també la figura solitària que els observa amb atenció i que donarà pas a l’inici del seu descens a l’infern.

hideout-2814537

En Seiichi es dirigeix a la cova on s’ha refugiat la Miki

La història de Hideout té en aparença una trama senzilla: un home turmentat que es troba en una situació límit, per tota una sèrie de circumstàncies que anem descobrint a través de flashbacks dins de la història (i que no desvelarem aquí, per descomptat). Així, anem descobrint les raons i els motius de com aquesta parella ha arribat a la situació on es troba i, a la vegada descobrim també, les decisions radicals que pren el protagonista per posar-hi solució. I són, precisament aquestes decisions, les que els precipita en caiguda lliure al terror més absolut quan el que només conta és l’instint de supervivència.

L'Autor: Masasumi Kakizaki

Masasumi Kakizaki

Hideout és un còmic obscur i angoixós on quedes irremeiablement atrapat en una història que té un final diferent de l’esperat. Terror psicològic creat per Masasumi Kakizaki que reconeix haver tingut una gran influència de l’autor  Stephen King i que es veu en alguns moments del manga sense cap mena de dubte.

Tot i tenir un guió que no és totalment lineal, ajudat en part per aquests continus flashbacks que ens ensenyen part d’aquest passat ocult del personatge principal, a més de ser molt dinàmic, el dibuix a vegades és l’absolut protagonista per la seva força i detalls, sense que calguin paraules per explicar el que està passant. La tensió queda molt bé reflectida en cada vinyeta i és aquesta, la que precisament ens endinsa dins de la història.

Nascut l’any 1978, a Mombetsu de la prefectura de Hokkaidô, Kakizaki és autor entre altres, dels còmics Bestiarius i Green Blood, tots ells publicats per l’editorial Wilky Way (no perdeu de vista aquesta petita editorial independent perquè està publicant projectes molt interessants).

hideout_004

En definitiva aquest és un manga de terror molt recomanable pels amants del gènere i pels que no ho són, començar per aquest còmic és una molt bona opció que no us deixarà indiferents: el devorareu des de la primera fins a l’última pàgina.

I recordeu, si alguna vegada esteu de vacances en una illa, no us fiqueu en una cova… per si un cas.

Escrit per | Mr Hyde

Sóc la part oculta del Dr. Jekyll... o era a l'inrevés? Es comenta que vaig ser creat per un tal Stevenson, quan més aviat va ser al contrari, encara que això és un secret. Vaig estudiar amb el gran Doctor Tenma, m'agrada la música de Hyde i tinc un gat anomenat Schrödinger. Per cert, dintre meu hi ha la Marian, una devorallibres de la Biblioteca Horta - Can Mariner.

1 Comentari

  1. Rosa Morales

    31 Octubre 2015 at 10:19

    Sí, sí que fa pooor… i les il·lustracions acompanyen…
    Sabeu això de córrer pels passadissos mirant contínuament enrere que ens feia tantaaa angoixa de petits? Doncs he tingut la mateixa sensació!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada