2

Guanyadora del concurs de gener

La Pilar, guanyadora del concurs del mes de gener del Bibarnabloc, ha recollit el seu premi a la Biblioteca Les Roquetes. Es tracta del llibre Suave carícia, signat per l’autor William Boyd.

És usuària de la Biblioteca Les Roquetes des de fa més de vint anys. Ha participat en el concurs en diferents ocasions, i no és la primera vegada que guanya el premi del Bibarnabloc. Aquest concurs el va descobrir en una de les sessions mensuals del club de lectura, a les que assisteix fa més de 10 anys.

La Pilar és una àvida lectora de novel·les històriques, i una apassionada de la fotografia, aquesta darrera activitat omple bona part del seu temps lliure. Tant és així que forma part d’una associació fotogràfica creada al barri, el Grup Foto Roquetes.

El que més valora de les biblioteques és el servei d’informació, el servei de préstec, els avantatges que ofereix el carnet de biblioteques i el Club de lectura, que li ha donat l’oportunitat de descobrir molts autors.

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

2 Comentaris

  1. Roxana Aliaga Almedo

    5 març 2016 at 9:27

    Felicito a Bibarnibloc.cat por este concurso porque nos incentiva a la lectura, a poder tener en casa un libro y aún más firmado por los autores que uno admira. Hoy que cada vez es más difícil adquirir un libro por los altos precios, las bibliotecas son un oasis de la cultura y también cuando las temperaturas bajan o suben demasiado un oasis donde refugiarse porque esta crisis económica tampoco nos permite gastar demasiado en luz o en gas.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *