0

heroines_historia

Al llarg de la història hi ha hagut dones que van qüestionar el paper que es considerava que havien de desenvolupar en la societat, aquell per al qual les havien educat des de la infància… I hi van lluitar en contra al llarg de la seva vida. El cicle de xerrades Heroïnes de la història que es fa en diverses biblioteques de Barcelona al llarg del mesos de febrer i març tracta de les dones empoderades que al llarg de la història van fer sentir la seva veu, dels moments històrics que aquestes dones van fer possibles i en què elles van ser les protagonistes. Totes s’han guanyat el dret a aparèixer-hi però, òbviament, no totes hi seran.

Aquesta guia de lectura s’ha elaborat com a complement d’aquestes xerrades. Els documents que trobareu a la guia els podreu trobar a les biblioteques de la ciutat.

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.