0

Del 8 de gener al 18 de març se celebra el XXIXè Tradicionarius, festival internacional de música folk. Com sempre té l’epicentre al CAT, Centre Artesà Tradicionarius a Gràcia, però també estén la seva cinquantena de propostes, amb més de 60 grups, a altres espais.

Tradicionarius - 2016

Amb tanta oferta, destacar alguna vol dir no anomenar d’altres, però què hi farem! Podrem veure i sentir el veterà grup gallec Luar Na Lubre, els valencians Pep Gimeno Botifarra, Naiet Cirerer, Xavier de Bétera i Hilari Alonso, des de les terres de l’Ebre Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i els lleidatans El Pont d’Arcalís amb Kepa Junkera. Com veieu veus i sons variats i potents.
 
Tradicionarius - 2016

Programa oficial del Tradicionàrius 2016 (Pdf)

 

De tota manera des de la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz ha elaborat una playlist on hi són tots, no us la perdeu!

Escrit per | Xahrazad

Sóc la Lola i treballo a Biblioteques de Barcelona. La meva alter ego viu a Bagdad i està casada amb en Xahriar. Ens agrada explicar històries i sentir-ne de noves!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *