3

Guanyador - 2016/03

L’Andrés Castells, psicòleg i consultor d’empreses, és un entusiasta i un enamorat del cinema i ha estat el guanyador del concurs del mes de març del Bibarnabloc. Dilluns a la tarda va venir a recollir el seu premi a la Biblioteca Vila de Gràcia: l’última novel·la de l’Almudena Grandes Los besos en el pan però abans vam conversar una estona amb ell, el volíem conèixer.

L’Andrés ens va explicar que feia uns mesos que participava en el concurs del Bibarnabloc i sempre a través de la secció de cinema. També és un enamorat del barri de Gràcia on resideix, dels seus carrerons, botigues i places i un usuari fidel a les activitats d’adults que es fan a les biblioteques i que versen sobre cinema o teatre.

Seguidor també dels cicles del Festival d’estiu Grec que cada any té lloc a Barcelona. Li agraden perquè sempre li aporten coses noves.

Sobre el tipus de lectura que prefereix, per descomptat els llibres sobre cinema en primer lloc, i pel que fa a la novel·la ens parla d’ autors com Rafael Chirbes i la novel·la negra. Segons ell mateix li agrada anar variant el tipus de lectura. A l’hora de fer una recomanació literària no dubta en quines novel·les recomanar-nos: El lector de Bernhard Schlink i El Danubio de Claudio Magris i pel que fa al cinema recomana un clàssic imprescindible : Con faldas y a lo loco de Billy Wilder. I de les que hi ha en cartellera l’Andrés ens parla molt bé de Julieta l’última estrena del director Pedro Almodóvar.

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

3 Comentaris

 1. Xahrazad

  13 Abril 2016 at 10:58

  Enhorabona Andrés. A mi em va encantar el llibre.

  • Andrés Castells Zaragoza

   20 Abril 2016 at 10:58

   Gràcies, Xahrazad. Estic segur que és un gran llibre

 2. Nuria

  7 Juny 2016 at 11:47

  Felicitats a veure si en el proper concurs guanyo les entrades jo!! 😉

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada