0

Món Llibre 2016

La 12a edició de Món Llibre 2016 presenta més de 100 activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer créixer el gust per la lectura. Més de 50 editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa que compta també amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines i els espais del CCCB i el MACBA.

Aquest any Món Llibre coincideix amb el 400 aniversari de la mort dels escriptors Shakespeare i Cervantes i amb el reconeixement de Barcelona com a Ciutat de la Literatura per la UNESCO.

Servei de documentació de literatura infantil i juvenil

Des del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil hem fet la selecció de les dues exposicions temàtiques que es faran a Món Llibre sobre els contes El flautista d’Hamelín i Hänsel i Gretel. Ambdues mostren únicament fons del Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil (SDLIJ).

Es tracta d’una selecció de documents del fons històric i actual, fent un recorregut per les diferents versions i adaptacions des de començaments del segle XX fins a les edicions més trencadores.

La mostra, que es podrà visitar a l’Espai 1 durant tot el cap de setmana, es complementa amb les dues guies de lectura següents:

Gaudiu-les!

Escrit per | SDLIJ

Qui ha dit que les biblioteques són avorrides? Si voleu viure aventures sense fi, viatjar per paisatges remots i posar-vos a la pell de personatges ben diversos, només cal que us deixeu portar per alguns dels llibres que es recomanen al Bibarnabloc. SDLIJ (Servei de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil) em trobareu a la Biblioteca Xavier Benguerel.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada