5

Curso de pastelería - Birgit Dahl Stern

Dahl Stern, Birgit
Curso de pastelería : [todos los secretos de la mejor repostería]

Barcelona : Cúpula, 2015

 

Cuinar mai havia sigut tan senzill com fer-ho amb l’ajuda d’aquest llibre. Si a sobre, el que volem fer té una temàtica llaminera…, mmmm el plaer és doble.

I és que el millor d’un llibre de receptes de cuina és quan obres el llibre i veus les meravelloses fotos del resultat final del plat. Sí, i quan tens un primer pla a tota pàgina… Oh là là! és quan comencem a salivar només de pensar a donar-li una mossegada.
 
tarta_xocolata
 
Pastís de xocolata, tiramisú, bavarois, tortell de reis, pa de pessic, cannolis sicilians, macarons, magdalenes… i si a sobre, ho fem a casa, la satisfacció es multiplica per mil.

cooking-mama-5Tot i que es troben editats moltíssims llibres de cuina, alguns amb més text i altres amb menys, més imatges i altres sense, el cert és que aquest llibre és molt pràctic en part gràcies a totes les imatges que té.

Magníficament il·lustrat, cada recepta està acompanyada amb imatges dels ingredients (classificats per la classe d’aliments), un quadre on es troba informació de la recepta (temps de preparació, cocció, etc.) i de cada pas del procediment i cada imatge porta l’explicació bàsica i senzilla del que s’ha de fer. Simple i sense complicacions. 1-2-3 i voilà! Tindràs uns exquisits macarrons o una Tarta tatin.

A més a més, al llibre té molts consells d’expert que poden ajudar a no tenir cap problema a la cuina. Aprendre i millorar les teves tècniques de cuina pot ser molt més fàcil després de donar-li un cop d’ull a aquest llibre.
 
recepta2
 
untitledAVT_Dorian-Nieto_8208Els autors són Birgit Dahl Stern i Dorian Nieto. Birgit és una apassionada de la cuina francesa, que un dia va crear el seu propi bloc de cuina i ara ja té uns quants llibres publicats.

L’acompanya també, Dorian Nieto, sociòleg francès que un dia va decidir començar a escriure també un bloc de cuina. També ha editat diversos llibres de cuina.
 
Si vols fer rebosteria i dolços sense massa esforç, aquest és un llibre molt recomanable tant per començar a practicar com a continuar perfeccionant el teu estil a la cuina.

Bon appétit!

 
almendra
 

Escrit per | Mr Hyde

Sóc la part oculta del Dr. Jekyll... o era a l'inrevés? Es comenta que vaig ser creat per un tal Stevenson, quan més aviat va ser al contrari, encara que això és un secret. Vaig estudiar amb el gran Doctor Tenma, m'agrada la música de Hyde i tinc un gat anomenat Schrödinger. Per cert, dintre meu hi ha la Marian, una devorallibres de la Biblioteca Horta - Can Mariner.

5 Comentaris

  1. Xahrazad

    13 Maig 2016 at 11:07

    Mmm. Quina temptació!

  2. Roser

    13 Maig 2016 at 17:03

    Quines ganes de cuinar ara que estem al principi d’aquest cap de setmana llarg!
    Moltes gràcies per la recomanació. Ara haurem de triar quin pastís fem. Aix, que booo.

  3. Mr Hyde

    13 Maig 2016 at 17:36

    Moltes gràcies pels vostres comentaris 🙂

  4. Ana

    17 Setembre 2016 at 21:11

    Quina bona pinta té el pastis d’estrelles!!!ñam ñaam!! Bon llibre per a la gent golosa!🍰🍰🍰

    • Mr Hyde

      21 Setembre 2016 at 10:31

      A què esperes? avui és el dia perfecte per fer-ho! Hi ha més d’una recepta temptadora… 😉

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada