2

El Viatge - Francesca Sanna

Dilluns 20 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Refugiats, es va atorgar el XVII Premi Llibreter d’Àlbum Il·lustrat 2016 a El viatge, de Francesca Sanna, editat per Impedimenta.
 
Francesca Sanna

Francesca Sanna va néixer a Cagliari (Sardenya) el 1992. Després d’acabar els seus estudis universitaris a la seva ciutat natal, es va traslladar primer a Alemanya i després a Suïssa –on resideix actualment- per continuar amb la formació en el món del disseny. El 2015 es va graduar amb honors en el Màster de Disseny de l’Escola de Lucerna d’Art i Disseny. El viatge, publicat a Anglaterra per Nobrow va suposar el debut en el món de la il·lustració, amb el que va obtenir també la prestigiosa Medalla d’Or de la Societat d’Il·lustradors de Nova York 2015.
 


 
Francesca ens explica que va començar a treballar el llibre el 2013 i tres anys després veiem com lamentablement la situació encara no ha canviat gens. Destaca que la història se centra en una família i unes vivències concretes, però que en realitat els protagonistes reals són molts.

Escrit per | SDLIJ

Qui ha dit que les biblioteques són avorrides? Si voleu viure aventures sense fi, viatjar per paisatges remots i posar-vos a la pell de personatges ben diversos, només cal que us deixeu portar per alguns dels llibres que es recomanen al Bibarnabloc. SDLIJ (Servei de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil) em trobareu a la Biblioteca Xavier Benguerel.

2 Comentaris

 1. Lara Reyes López

  26 Juny 2016 at 22:40

  És fantàstic que dediqueu espais de qualitat a recomanacions d’àlbums il·lustrats.

  • A. Tarambana

   1 Juliol 2016 at 11:24

   Què bé que valoreu aquests llibres. Gràcies pel teu comentari, Lara

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada