El nen perfecte de Bernat Cormand i altres llibres infantils LGTB

El nen perfecte - Bernat Cormand

Avui entrevistem Bernat Cormand, filòleg, dibuixant i màster en Literatura comparada. Va començar la formació artística fent escultura, dibuix i il·lustració. Ha treballat uns anys com a redactor i editor, especialment per a Grup 62, coordinant col·leccions de ficció i no-ficció. També ha treballat en l’edició de les guies Trotamundos.

Ha format part del jurat del Premi Vaixell de Vapor de literatura infantil i juvenil (Editorial Cruïlla – SM) i ha estat tres anys consecutius (2012, 2013, 2014) membre del jurat del Premi Lazarillo en la categoria d’àlbum infantil il·lustrat. Ha publicat els contes infantils El dibuixant d’óssos i El nen perfecte, i Racons del Clot i el Camp de l’Arpa (Ajuntament de Barcelona). Ha il·lustrat una versió en vers de L’aneguet lleig; la novel·la juvenil La finestra del temps, de Virginia Zimmerman; Tots els contes de Nadal, de Charles Dickens, i alguns contes per a la revista infantil Cavall Fort i Barcelona Metròpolis. Ha participat a les exposicions col·lectives Sketching Barcelona (Sala Ciutat) i Personal Mirages (Roll-up Gallery, San Francisco). L’estiu de 2016, va fer una estada de dos mesos a la residència d’artistes Spark Box Studio, a Ontario (Canadà), treballant en un projecte artístic personal. Té obra exposada a PLOM Gallery (Barcelona).
 


 

Actualment, escriu sobre la LIJ per a la revista Faristol i publica articles d’opinió, generalment sobre qüestions LGTB, al diari digital Núvol. I és precisament per això, per la seva expertesa en aquesta temàtica, que hem volgut comptar amb la col·laboració de l’autor, per tal que ens recomani llibres sobre la matèria.

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.