0

En el marc del Club de lectura de còmic de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé hem comptat amb la presència de David Rubín, aprofitant que un dels 2 còmics que comentàvem era el El Héroe. L’autor gallec és un dels dibuixants i guionistes de còmic amb més projecció internacional de l’actualitat.

David Rubín

Abans de la trobada amb lectors i usuaris de la biblioteca li hem fet algunes preguntes. Acorralat a la secció de còmics no ha tingut problemes en contestar-nos. Aquí ho podeu veure:

 

Escrit per | Biblioteca El Carmel-Juan Marsé

El 2003 es va inaugurar la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, en un edifici de nova construcció dissenyat pels arquitectes Calbet - Elias - Gruartmoner, després d'anys de reivindicació veïnal. La biblioteca va pal·liar la manca d'espais de lectura pública, mancança que durant anys es va resoldre amb la Sala de Lectura José M. Valverde del Centre Cívic Carmel. La nostra biblioteca rep el nom de Juan Marsé com a homenatge a l'autor que ha situat gran part de les seves novel·les al districte d'Horta-Guinardó i, en concret, al barri del Carmel.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada