0

Moustache - Gracia Iglesias / Guridi

Gracia Iglesias / Guridi
Moustache
Madrid: Lata de Sal, 2015

 

En Moustache és un gat. I com tots els gats té dues coses que el caracteritzen: uns bigotis que li donen personalitat i distinció i una curiositat extrema que fa que fiqui els seus bigotis a tot arreu. Però un dia en Moustache es passa de curiós i perd els seus fantàstics bigotis. Quina desgràcia, sense bigotis ja no pot presumir d’elegància i distinció.

Per saber com soluciona en Moustache aquest súper problema us heu d’endinsar a les pàgines d’aquest llibre, editat per Lata de Sal en la seva col·lecció Gats i que està escrit per la Gracia Iglesias i dibuixat per en Guridi.

El conte està basat en la història real de la gata Juanita que va estar a punt de perdre els seus bigotis. No va arribar a quedar-se sense, com en Moustache, però durant un temps va dur les puntes socarrimades, donant-li un aspecte molt graciós. La seva mestressa va pensar que la mala experiència de la Juanita podria ser un bon punt de partida per a una història divertida i tendra que, malgrat estar narrada d’una forma molt senzilla i directa, ens parla de temes tan importants com el rebuig, la curiositat, la confiança i els prejudicis.
 

Moustache, Lata de Sal, Gats

En Moustache trist sense bigotis.


 
En Moustache rebutjarà el seu aspecte després que la seva curiositat hagi malmès els seus refinats bigotis però no es quedarà assegut i buscarà solucions, no se’n sortirà gaire bé i se sentirà perdut quan els altres es riguin del seu aspecte però com a la vida, en Moustache, es trobarà amb algú sense prejudicis que no tindrà cap mena d’inconvenient a ajudar-lo i proporcionar-li la millor de les solucions.

Aquest llibre, a més de ser ideal per llegir en companyia o per explicar als més petits, dóna eines per treballar la creativitat dels nens. A la biblioteca Nou Barris vam veure el potencial d’aquest llibre i vam preparar una activitat on convidàvem als petits a dissenyar uns bigotis per a en Moustache. El resultat va ser molt divers i no només van sortir dissenys de bigotis ben estrafolaris sinó que alguns petits artistes van afegir complements de tot tipus al nou look d’en Moustache.
 

Activitat En Moustache busca bigotis, a la Biblioteca Nou Barris

Activitat En Moustache busca bigotis, a la Biblioteca Nou Barris


 

Escrit per | Meggie Folchart

Quan la Meggie llegeix una història els personatges salten fora de la pàgina, un poder heretat que la fica en força problemes. Sóc la Isabel de la Biblioteca Nou Barris.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada