Una mirada al cinema asiàtic

Biblioteca Xavier Benguerel Fa 3 anys Adults, Cinema, Filmografies, Guies
1

Cinema asiàtic
 
Des que Ang Lee va revolucionar el gènere de les arts marcials amb el film Tigre i drac, el cinema oriental ha anat guanyant fama a Occident. Aquest cicle vol canviar la nostra mirada sobre aquest cinema i convidar-nos a anar més enllà dels tòpics, perquè puguem gaudir d’una nova cinematografia i que aquestes pel·lícules es converteixin en una porta d’entrada a una cultura tan llunyana i, alhora, tan propera a la nostra.

La guia de lectura que us presentem inclou una selecció de documents que tracten de cinema asiàtic, el tema en què se centren les xerrades del cicle Una mirada al cinema asiàtic que tindran lloc durant el mes de febrer a diverses biblioteques de la ciutat. Aquests documents, que podeu trobar a les Biblioteques de Barcelona, us ajudaran a aprofundir en els aspectes tractats en cada xerrada i a complementar-los.

 


 

Escrit per | Biblioteca Xavier Benguerel

Es va inaugurar el 25 de gener de 1995. És obra dels arquitectes Moisés Gallego i Fran Fernández, que també van construir el poliesportiu situat a l'altra banda de la biblioteca i que completa tota l'illa. Comparteix edifici amb l'Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí. La biblioteca té una sala d'actes d'ús polivalent per fer-hi conferències, exposicions, presentacions, recitals, xerrades, cursos... Aquest espai es troba a disposició de les entitats i dels veïns del barri que el sol·licitin segons les condicions d'ús que es poden consultar als documents adjunts.

1 Comentari

  1. Miriam Duarte Calleja

    21 febrer 2017 at 0:20

    Una gran oportunidad de descubrir y acercarse a Asia a través de su cinematografía, donde descubrir nuevos talentos o volver a disfrutar de directores ya consagrados.
    Este festival siempre me deja con buen sabor de boca

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.