La guanyadora del concurs de febrer ha estat: Ana Guerberof

Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert Fa 1 any Adults, Concurs
2

Hi ha persones tan amants de la cultura i les lletres que en fan el seu modus vivendi. Aquest és el cas de l’Ana Guerberof Arenas, la guanyadora del mes de febrer del concurs del Bibarnabloc. L’Ana és professora de traducció a la UAB i a la Pompeu Fabra, i a més a més fa classes de redacció a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Barcelona, d’on abans també n’havia estat alumna.
 

Ana Guerberof Arenas
 
Il·lusionada, ve a recollir el seu premi i ens explica que al cap de poc temps d’inaugurar-se la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert només va haver de travessar el carrer –‘visc just davant’, somriu- i va venir a fer-se el carnet d’usuària. L’utilitza sobretot per al préstec de llibres de poesia, els grans clàssics i alguns manuals sobre escriptura, una de les seves aficions. De fet escriure li agrada tant que l’any passat va animar-se a participar en el concurs de micropoemes i art mural ‘FemRimesFemGraff’, organitzat per la Biblioteca Mercè Rodoreda, del qual va quedar-ne finalista.

Pel que fa a Luis Landero, se’n confessa entusiasta. Va descobrir-lo precisament a l’Ateneu, amb Juegos de la edad tardía, en una lectura obligatòria d’un curs de narrativa, i quan ara fa unes setmanes va veure que l’autor presentava la seva darrera novel·la, La vida negociable, no va dubtar a assistir-hi. Per la mateixa raó, l’Ana va provar sort amb la pregunta del concurs del Bibarnabloc. ‘I ara mira, he guanyat!’, ens explica contenta.

L’Ana, una persona a qui li agradaria que el dia fos més llarg per a poder anar a tot tipus d’esdeveniments culturals i fins i tot, ja anant més enllà, ‘viure set vides per a poder llegir tot el que voldria’.

 

Escrit per | Biblioteca Camp de l'Arpa–Caterina Albert

Situada al nord del Districte de Sant Martí, és un nou equipament cultural i de proximitat per als veins dels barris del Camp de l'Arpa del Clot, Navas i el sud del Guinardó. La biblioteca, ubicada en l'antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font que després va acollir la fàbrica de plàstics Alchemika, és obra d'Oliveras Boix Arquitectes. Ocupa 2.489 m2 repartits en tres plantes, organitzades de forma flexible i funcional.

2 Comentaris

  1. Pilar

    15 març 2017 at 21:07

    ¡Enhorabuena, Ana!¡A ver si yo soy la siguiente afortunada!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *