35 Saló Internacional del còmic de Barcelona. Una guia…

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra Fa 8 mesos Adults, Còmic, Guies
0

El 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 30 de març al 2 d’abril de 2017. Un dels eixos temàtics tindrà a veure amb la presència de l’aviació al còmic. Enguany el cartell l’ha creat Jaime Calderón, il·lustrador i dibuixant de còmics.
 

35 Saló Internacional del còmic de Barcelona
 
El certamen també comptarà amb la presència d’autors com Dave Gibbons (dibuixant de Watchmen), Matt Kindt o Hermann, entre d’altres.

Es podrà gaudir a més d’exposicions com la del centenari de la revista TBO, que farà un repàs pels seus principals autors i sèries amb un apartat especial dedicat a Josep Maria Blanco, guanyador del Gran Premi del Saló en la passada edició. Mostres com la commemorativa del centenari del naixement del mític Will Eisner, i Milton Caniff, tot un pioner i un mestre de l’art seqüencial.

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra ha realitzat una guia de lectura amb motiu de l’esdeveniment que aplega tota la informació relativa al Saló, entre la que destaca les obres nominades en aquesta edició i guanyadores de la passada, i les biblioteques on podeu trobar-les.
 

 


 

Escrit per | Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

La Biblioteca Ignasi Iglésias es va obrir al públic la tardor del 1935. Per les circumstàncies històriques de l'època, pocs mesos després, l'abril del 1936, se'n va fer una altra inauguració amb més protagonisme polític i ressò mediàtic. Durant 55 anys va ocupar el segon pis de l'Ajuntament del districte i va esdevenir un centre de referència per a tot el barri.El setembre del 2002 es va instal·lar a Can Fabra, l'edifici rehabilitat de l'antiga fàbrica de fils Coats Fabra. En aquest moment la biblioteca va passar a anomenar-se Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *