0

Arianna Squilloni va néixer a Itàlia on va estudiar filologia llatina i grega. Posteriorment es va especialitzar en edició i gestió editorial. Des de l’any 2002 resideix a Barcelona.

Després de treballar per a algunes editorials i com a freelance, el 2008 va donar vida al seu projecte personal creant l’editorial A buen paso, especialitzada en llibres molt il·lustrats per a infants, siguin àlbums, contes il·lustrats o recopilatoris de poesia.
 


 
Actualment col·labora de forma assídua amb revistes especialitzades, tant en l’àmbit nacional com internacional, bé sigui escrivint articles, textos per als llibres, entrevistes o ressenyes. També participa en jornades i debats, cursos i màsters, i és que l’Arianna és una gran comunicadora que sap transmetre com ningú la seva passió pels llibres. És per això que aprofitant la seva presència en la sessió “Llegir en imatges” realitzada el 2016 a la biblioteca Xavier Benguerel, vam voler entrevistar-la i aquest vídeo és el resultat.
 


 

Escrit per | SDLIJ

Qui ha dit que les biblioteques són avorrides? Si voleu viure aventures sense fi, viatjar per paisatges remots i posar-vos a la pell de personatges ben diversos, només cal que us deixeu portar per alguns dels llibres que es recomanen al Bibarnabloc. SDLIJ (Servei de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil) em trobareu a la Biblioteca Xavier Benguerel.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *