1

La guanyadora del premi del Biblarnabloc del mes de març és l’Ana Isabel Ramiz, li entreguem el llibre Cuando el diablo salió del baño, de la Sophie Divry.
 
Ana Isabel Ramiz - Guanyadora Concurs 2017/04
 

– Com vas conèixer el Bibarnabloc?

A través del butlletí Mesbiblioteques, llegint les activitats que feien al Kosmopolis, ja que m’agrada molt l’escriptor Ian McEwan i participava en aquesta edició. Aquesta informació em va portar a l’enllaç del Bibarnabloc i al concurs, i em vaig animar a participar-hi.
 

– Havies participat abans al concurs?

És la primera vegada que hi participo i he tingut sort. A més a més estudio francès i com que l’autora del llibre és la Sophy Divry em va semblar interessant.
 

– Ens pots recomanar algun dels últims llibres que has llegit? 

Us recomano dos llibres que he llegit recentment en francès: Trois Femmes puissantes de Marie Ndiaye (també el podeu trobar traduït al català Tres dones fortes) i L’Invention de nos vies de Karine Tuil.
 

portades
 

-Ets usuària de la biblioteca?

Sí, tinc la feina a prop i vinc sobretot a consultar i endur-me en préstec llibres d’idiomes, abans havia estudiat anglès i català, i ara francès. També he vingut sovint a utilitzar els ordinadors i a participar en els cursos del Cibernàrium, així com a les xerrades i presentacions de llibres.
 

Escrit per | Amélie

Fa ben poc que he descobert quin és el meu objectiu a la vida: solucionar la vida dels altres. Sóc la Isabel de la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

1 Comentari

  1. Eva Sabadell Macia

    12 maig 2017 at 18:20

    Sóc l’ Eva, fins fa poc em podíeu trobar a la biblioteca Can Rosés. Avui, amb una mica de nostalgia per el seu recent tancament, espero impacient l’obertura de la nova biblioteca Montserrat Abelló, és una gran notícia pel barri. Amunt la lectura!!!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *