0

Andrés Castells Concurs Guanyador Bibarnabloc 2017/03
 

L’altre guanyador del premi Bibarnabloc del mes de març és l’Andrés Castells, un lector entusiasta i també un gran aficionat al cinema i ha estat per segona vegada guanyador del concurs del Bibarnabloc. Li vam entregar el llibre Cuando el diablo salió del baño de l’autora francesa Sophie Divry.

L’Andrés coneix el Bibarnabloc des de fa temps i no és la primera vegada que participava al concurs perquè ja al març de l’any passat ens va dir que portava mesos participant en el concurs del Bibarnabloc i que la secció de cinema és la seva favorita.

Per què et vas decidir a participar-hi? L’Andrés reconeix que li agrada engrescar-se en moltes coses diferents i que una d’elles és poder participar en un concurs com aquest. Ens va aclarir que la seva participació és esporàdica.

Quins són els darrers llibres que t’has llegit? L’últim llibre que el guanyador del concurs s’ha llegit i que li ha agradat molt és la novel·la Patria de l’escriptor basc resident a Alemanya Fernando Aramburu. I que ens el recomana amb interès. També està interessat per l’obra de Kirmen Uribe i el té com un autor a arribar-hi pròximament.

T’agrada llegir? D’entrada li agrada llegir però no és un lector típic de novetats editorials. La seva curiositat li porta sempre a intentar descobrir autors, obres i noves coses. L’art per ell és important i ens diu que una cosa porta a l’altre com si es tractés de portes giratòries.

Coneixes l’obra i/o a l’autora francesa Sophie Divry? L’Andrès ja coneixia a l’autora però no la seva obra.
 

Escrit per | Biblioteca Vila de Gràcia

La Biblioteca Vila de Gràcia es troba al bell mig de la vila de Gràcia, al centre de la ciutat. L'equipament es va inaugurar el maig del 2002 i ocupa un edifici de l'arquitecte Josep Llinàs, i es va dissenyar per ser la biblioteca de proximitat del barri de la vila de Gràcia i del Camp d'en Grassot. Disposa de 1.029 metres quadrats distribuïts en cinc plantes.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *