Setmana de la Poesia de Barcelona 2017

Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda Fa 6 mesos Adults, Barcelona, Guies, Llibres
0

Setmana de la Poesia de Barcelona 2017

Un any més, la Setmana de la Poesia de Barcelona ens proposa una mostra variada i suggeridora de la poesia més actual d’aquí i d’arreu. Poetes, editors, actors, músics i altres artistes compartiran amb nosaltres l’experiència de la paraula viva en diversos espais de la ciutat, el cor dels quals serà, novament, el Verger del Museu Frederic Marès.

Com altres anys, la Setmana s’obre amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals, i es clou al Palau de la Música, amb la 33a edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona. Durant la setmana del 10 al 16 de maig, tindreu ocasió d’escoltar Ana BlandianaÀlex Susanna, Olvido García Valdés, Erri de Luca o Luis García Montero, que recordarà García Lorca acompanyat de José Mercé. Poetes joves compartiran escenari amb veus consagrades, i hi haurà ocasió de reviure la poesia de músics com John Coltrane, Leonard Cohen, Bob Dylan o Lou Reed.

Esperem que gaudiu de la Setmana i compartiu amb nosaltres les vostres lectures.

El que trobareu a continuació és una tria de llibres i discos disponibles a les Biblioteques de Barcelona, una selecció pensada perquè us acompanyi durant la Setmana i us faciliti la lectura de les descobertes que ben segur fareu aquests dies. No és un llistat exhaustiu ni de les obres ni dels actes de la Setmana. Consulteu-ne el programa complet al web oficial de Barcelona Poesia.

 


 

Escrit per | Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda

La Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda es va inaugurar l'11 d'abril de 1999 en un edifici de nova construcció, dissenyat per l'arquitecte Màrius Quintana, que és al recinte del parc de les Aigües, al districte d'Horta-Guinardó. Rep el nom de Mercè Rodoreda per la iniciativa del Districte de posar als nous equipaments públics noms de dones significatives del món cultural, social i polític.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *