0

Charles Bukowski és sens dubte un dels poetes més estimats, admirats i imitats del segle XX. Potser perquè l’estil narratiu de la seva poesia encaixa molt bé amb la urbana sensibilitat moderna; potser perquè és un dels pocs poetes que han aconseguit furgar a les profunditats de si mateix, per tal de trobar emocions i sentiments en els quals tots podem reconèixer-nos; o potser per la seva habilitat a l’hora de mostrar els aspectes més cruels i bruts de l’existència, i al mateix temps els més íntims i bells.

Sigui pel motiu que sigui, Bukowski és un imprescindible de la poesia, i qualsevol ocasió és bona per a celebrar la seva obra. En aquesta entrada podreu gaudir d’unes belles adaptacions animades de quatre dels seus poemes, amb subtítols en espanyol: una celebració de la individualitat i de l’expressió de la pròpia personalitat a El hombre de los ojos hermosos, El genio de la multitud i The laughing heart, i una exploració més melancòlica i intimista al genial Bluebird.
 


 

 

 

 

Per si us heu quedat amb ganes de més Bukowski: La vida de Chinaski, la millor novel·la de Bukowski.

Escrit per | Little Fish

Discret i esmunyedís, m'agrada perdre'm entre les prestatgeries de les biblioteques i deixar que la serendipia em sorprengui. Sóc l'Evelio i treballo a Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *