1

Charles Bukowski és sens dubte un dels poetes més estimats, admirats i imitats del segle XX. Potser perquè l’estil narratiu de la seva poesia encaixa molt bé amb la urbana sensibilitat moderna; potser perquè és un dels pocs poetes que han aconseguit furgar a les profunditats de si mateix, per tal de trobar emocions i sentiments en els quals tots podem reconèixer-nos; o potser per la seva habilitat a l’hora de mostrar els aspectes més cruels i bruts de l’existència, i al mateix temps els més íntims i bells.

Sigui pel motiu que sigui, Bukowski és un imprescindible de la poesia, i qualsevol ocasió és bona per a celebrar la seva obra. En aquesta entrada podreu gaudir d’unes belles adaptacions animades de quatre dels seus poemes, amb subtítols en espanyol: una celebració de la individualitat i de l’expressió de la pròpia personalitat a El hombre de los ojos hermosos, El genio de la multitud i The laughing heart, i una exploració més melancòlica i intimista al genial Bluebird.
 


 

 

 

 

Per si us heu quedat amb ganes de més Bukowski: La vida de Chinaski, la millor novel·la de Bukowski.

Escrit per | Little Fish

Discret i esmunyedís, m'agrada perdre'm entre les prestatgeries de les biblioteques i deixar que la serendipia em sorprengui. Sóc l'Evelio i treballo a Biblioteques de Barcelona

1 Comentari

  1. Paula

    28 febrer 2018 at 17:40

    ”El sendero del perdedor”és un dels meus llibres preferits! s’ha de reconeixer que va ser bon escriptor.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *