8

Raquel Martínez Gutiérrez Guanyadora Abril 2017
 

La guanyadora del concurs d’abril del Bibarnabloc és la Raquel Martínez Gutiérrez. És una usuària apassionada per la lectura i per les biblioteques!!!! Quan li preguntem per la seva vinculació amb nosaltres fa un somriure d’orella a orella i ens explica amb tot detall la seva llarga relació amb les biblioteques des de l’any 1998.

Viu a Terrassa i va molt sovint a la Biblioteca Central de Terrassa, però ve a la Biblioteca Sagrada Família-JMAL perquè estem especialitzats en Ciència i Medi ambient. És llicenciada en biologia i té un màster en primatologia. Nosaltres la vam conèixer quan va venir a fer una activitat sobre l’estudi del comportament dels primats el 22 d’abril del 2016. A més participa en el nostre club de lectura de ciència un cop al mes, ens diu que és l’excusa per llegir llibres de ciència.

Fa molt ús de la biblioteca, sobretot del servei de préstec…, sempre estic al límit dels trenta documents... A les biblioteques tens la facilitat de poder tastar… ens comenta. Li agrada molt la música, el cinema i consumeix novel·la i literatura infantil i juvenil.

Ha sigut rondallaire, voluntària del club de deures de la Biblioteca Central de Terrassa i ha fet conferències sobre els primats a diferents biblioteques.

Passegem per la secció de Ciència de la biblioteca buscant un lloc adient per fer-li la foto, s’atura a la secció de zoologia a fullejar entusiasmada un llibre de goril·les. Li donem el regal, un paquet amb sis llibres embolicats amb un cordill, somriu i ens diu: Ja tinc el premi repartit…, jo me’n quedaré un i la resta els regalaré a la meva família i a la meva parella…

Se’n va satisfeta i agraïda, les biblioteques en alguns moments de la seva vida han estat la seva segona llar, ens agraeix un cop més la tasca que hi fem i tot el que oferim.

Gràcies a tu Raquel!!!!

Escrit per | Biblioteca Sagrada Familia

La Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte és la biblioteca central del districte de l'Eixample. Però després de patir un atac turístic-juràssic, ens hem convertit en velocilectors, perdudament malalts dels reptes literaris.

8 Comentaris

 1. Eduardo

  31 maig 2017 at 23:15

  Aparte de los libros que se lleva de las bibliotecas, tiene unas estanterías perfectamente clasificados un buen número de libros ….. Que mujer.

  • Raquel

   1 juny 2017 at 14:45

   És cert! Em falta espai de la quantitat de llibres que tinc! A demés dels llibres comprats i regalats, m’agrada “adoptar” aquells llibres que han estat descatalogats o bé que ja ningú vol i els hi dóno una segona vida, els netejo, els arreglo i sovint els regalo a la meva família o als meus amics.

 2. Pilar

  17 juny 2017 at 13:20

  ¡Espero ser la próxima ganadora del concurso!

 3. oscar

  19 juny 2017 at 10:49

  Gràcies al descobriment de la biblioteca hem pogut tenir una oferta inacabable de llibres per a mi i el meu fill. Mai és tard per descobrir-la!!

 4. Gabriela Di Vincenzo

  20 juny 2017 at 13:08

  Desitjant guanyar el concurs de Juny!

 5. isabel pomar

  22 juny 2017 at 12:29

  A mi també m’agradaria guanyar alguna cosa algun dia, seguiré provant sort…..

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.