Entre Vinyetes amb Fermín Muguruza

Entre Vinyetes - Fermín Muguruza

Entre Vinyetes - Fermín Muguruza
 
Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

Fermin Muguruza és conegut per la seva extensa carrera musical; Kortatu als 80 i Negu Gorriak als 90, el seu recorregut en solitari posterior i el seu extens treball en el camp audiovisual. Durant el 2017, la Fabra i Coats-Fábrica de Creació ha cedit un espai al músic i documentalista per a la creació de la banda sonora de la futura pel·lícula d’animació Black is Beltza, un projecte multidisciplinar que es va originar amb un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Dr. Alderete, que després es va materialitzar en una exposició a l’Arts Santa Mònica.
 

 

Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.