0

Entre Vinyetes - Fermín Muguruza
 
Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

Fermin Muguruza és conegut per la seva extensa carrera musical; Kortatu als 80 i Negu Gorriak als 90, el seu recorregut en solitari posterior i el seu extens treball en el camp audiovisual. Durant el 2017, la Fabra i Coats-Fábrica de Creació ha cedit un espai al músic i documentalista per a la creació de la banda sonora de la futura pel·lícula d’animació Black is Beltza, un projecte multidisciplinar que es va originar amb un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Dr. Alderete, que després es va materialitzar en una exposició a l’Arts Santa Mònica.
 


 

Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

 

Escrit per | Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

La Biblioteca Ignasi Iglésias es va obrir al públic la tardor del 1935, i ha tingut 3 emplaçaments. Durant 55 anys va estar a la segona planta de la Casa de la Vila, actualment seu del Districte, a la plaça Orfila i va esdevenir un centre de referència per a tot el barri. Des del setembre del 2002, i fruit d’una gran reivindicació veïnal, la biblioteca s’instal·la a l’edifici rehabilitat de l’antiga fàbrica de fils Fabra i Coats, i passa a anomenar-se Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Una part del seu fons està especialitat en còmic. En l’actualitat, la col·lecció de còmic més important de totes les Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada