Entre Vinyetes amb Fermín Muguruza

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra Fa 9 mesos Adults, Barcelona, Còmic, Entrevistes
0

Entre Vinyetes - Fermín Muguruza
 
Entre Vinyetes és un projecte de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que pretén dinamitzar la seva especialització, els còmics, amb un conjunt d’entrevistes de petit format de personatges vinculats a aquest món: autors, lectors, experts…

Fermin Muguruza és conegut per la seva extensa carrera musical; Kortatu als 80 i Negu Gorriak als 90, el seu recorregut en solitari posterior i el seu extens treball en el camp audiovisual. Durant el 2017, la Fabra i Coats-Fábrica de Creació ha cedit un espai al músic i documentalista per a la creació de la banda sonora de la futura pel·lícula d’animació Black is Beltza, un projecte multidisciplinar que es va originar amb un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Dr. Alderete, que després es va materialitzar en una exposició a l’Arts Santa Mònica.
 


 

Escrit per | Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

La Biblioteca Ignasi Iglésias es va obrir al públic la tardor del 1935. Per les circumstàncies històriques de l'època, pocs mesos després, l'abril del 1936, se'n va fer una altra inauguració amb més protagonisme polític i ressò mediàtic. Durant 55 anys va ocupar el segon pis de l'Ajuntament del districte i va esdevenir un centre de referència per a tot el barri.El setembre del 2002 es va instal·lar a Can Fabra, l'edifici rehabilitat de l'antiga fàbrica de fils Coats Fabra. En aquest moment la biblioteca va passar a anomenar-se Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *