Caminant pel món

Biblioteca Jaume Fuster Fa 11 mesos Adults, Llibres
0

Caminant pel món
 

Com bé diu un proverbi tibetà, qui ha escoltat alguna vegada la veu de les muntanyes no l’oblida mai. Us proposem un cicle de xerrades que ressegueix itineraris de caminades emblemàtiques d’arreu del món que ens duran a cims, muntanyes i grans camins, acompanyats per la bellesa del paisatge i la força de la natura.

Com a complement de les xerrades del cicle, us hem preparat aquesta guia de lectura que recull una selecció de documents relacionats amb els temes que s’hi tractaran, i que trobareu a les biblioteques de Barcelona.
 
pdf

 


 

Escrit per | Biblioteca Jaume Fuster

La Biblioteca Jaume Fuster, obra de l'arquitecte Josep Llinàs, va obrir les portes el 13 de novembre de 2005. Porta el nom de l'escriptor Jaume Fuster (Barcelona, 1945-1998). Escriptor i guionista, traductor i membre actiu de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Fuster va estar estretament vinculat a la realitat social i cultural de Barcelona, i va donar la categoria de clàssic a la novel·la de gènere en català.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *