Irene Puga, guanyadora del concurs de maig

Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles Fa 12 mesos Adults, Concurs
0

Irene Puga guanyadora del concurs 2017-05

Irene Puga viu a prop de la biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles i treballa al costat de la biblioteca de Les Corts. Reparteix els moments d’oci cultural entre ambdues biblioteques. El que més li agrada de les biblioteques és l’accés als llibres en altres llengües i les guies de viatges. Està preparant el proper viatge a Haití, i ja s’ha mirat una muntanya de guies i mapes. Està entusiamada amb aquest viatge de cooperació i voluntariat amb la Fundación Bresma, una ONG que treballa amb els orfanats de la zona, i que ha creat unes quantes escoles.

Segueix amb interès la programació cultural de la biblioteca Agustí Centelles i es declara fan incondicional de la programació de documentals, amb Docs Barcelona. I està buscant un forat per poder assistir regularment a Ciudadano Villalobos, la tertúlia cinematogràfica del crític Ruiz de Villalobos. Quan s’assabenta que, a més de la tertúlia del divendres, hi ha projecció de curts el dimecres s’adona que el dia no té prou hores per tanta activitat.

 

Escrit per | Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles

Amb una superfície total de 3.200 m2, la biblioteca està formada per quatre plantes, cadascuna amb una singularitat remarcable. Les quatre plantes estan relacionades per escales i per balcons oberts. Aquests balcons deixen passar la llum al centre de la planta. Una lluerna allargada que corona l'edifici en tota l'amplada il·lumina, de manera natural, la part central de la biblioteca. La biblioteca està especialitzada en fotografia i té una àmplia col·lecció de documents sobre aquest tema, que trobareu a la cinquena planta.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *