0

Lorenzo García García - Guanyador 2017-05 Bibarnabloc
 
El Lorenzo García García és llicenciat en Filosofia i anteriorment havia participat un parell de vegades al concurs del Bibarnabloc. Aquesta vegada el motiu de la seva participació ha estat el seu interès per aconseguir les entrades per a l’exposició de David Bowie que es fa al Museu del Disseny i està encantat que li hagi tocat!

El Lorenzo ha escollit la Biblioteca Xavier Benguerel per a recollir el premi perquè és la biblioteca que té més propera i n’és usuari habitual. Ell és usuari de biblioteques des de fa onze anys. Li encanten les biblioteques però un aspecte que canviaria a millor seria que augmentéssim l’adquisició d’obres literàries en llengua original i no traduïdes. Com a lector, pensa que és molt important poder llegir als autors en el seu idioma per a gaudir-los plenament.

En préstec normalment s’emporta assajos de filosofia, novel·les, còmics i narrativa en llengua estrangera. Els autors que ens recomana llegir són Julian Barnes, Doris Lessing i Iris Murdoch en anglès.

Ja saps Lorenzo, que la nostra biblioteca està especialitzada en cinema, així que ens recomanes també una pel·lícula?

Escollir només una sempre és difícil i injust, però us recomano La pianista de Michael Haneke.
 
Des de la biblioteca et volem felicitar i donar les gràcies, Lorenzo. Que gaudeixis de Bowie i d’aquesta interessantíssima exposició!
 

Escrit per | Biblioteca Xavier Benguerel

Es va inaugurar el 25 de gener de 1995. És obra dels arquitectes Moisés Gallego i Fran Fernández, que també van construir el poliesportiu situat a l'altra banda de la biblioteca i que completa tota l'illa. Comparteix edifici amb l'Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí. La biblioteca té una sala d'actes d'ús polivalent per fer-hi conferències, exposicions, presentacions, recitals, xerrades, cursos... Aquest espai es troba a disposició de les entitats i dels veïns del barri que el sol·licitin segons les condicions d'ús que es poden consultar als documents adjunts.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.