Enhorabona, has guanyat el concurs de juny del Bibarnabloc!

Guanyador 2017-06 Adrian
image_pdfimage_print

Guanyador 2017-06 Adrian
 
L’Adrián va venir des de Granada fa deu anys i s’hi ha quedat per feina i per amor. Va venir per acabar la carrera d’història de l’art i aquí hi va trobar feina i a la seva dona, una mataronina amb qui ha format una família. Viu a Mataró i va sovint a la Biblioteca Antoni Comas a buscar contes per a la seva filla Aina, d’un any i mig. També agafa novel·les, llibres de poesia i d’alpinisme.

Treballa al barri de la Sagrada Família, en una empresa de serveis culturals, molt a prop de la nostra biblioteca. Ens ha triat per recollir el premi del Bibarnabloc i així, de passada, ens coneix.

Li agrada la lectura de tot tipus i sobretot la poesia. Amablement ens suggereix que estaria molt bé que des de les biblioteques es donés més visibilitat a la poesia. Somrient li comento que ja ho intentem i que recollirem el seu suggeriment.

L’apassiona l’excursionisme, l’alpinisme i l’escalada, «tot el que sigui estar en contacte amb la natura» diu somrient. També li agrada el teatre i l’art.

És usuari de biblioteques, sobretot fa molt ús del servei de préstec i sovint utilitza el préstec interbibliotecari.

Està subscrit al butlletí electrònic + biblioteques de la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona i, a més, rep informació de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró. Va conèixer el Bibarnabloc pel butlletí. És el segon cop que hi participa, i va tenir la gran sorpresa de guanyar-lo.

Li dono el regal, el llibre de poesia Sólo ida. Poesia completa / Erri De Luca i dues entrades per anar a veure les Troyanes dins del festival Grec de Barcelona. Les entrades són la cirereta del pastís per gaudir, una d’aquestes nits d’estiu, d’un bon espectacle a l’aire lliure.

El llibre l’emociona, no només pel contingut, sinó perquè coneix la trajectòria de l’autor, un napolità compromès socialment i amb una extensa bibliografia, i com ell, alpinista i un amant de la natura.

Gaudeix d’aquesta bona lectura i de l’espectacle, Adrián, i esperem veure’t ben aviat, passejant per la secció de poesia!
 
guanyador_2017-06_1
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

1 comentari a “Enhorabona, has guanyat el concurs de juny del Bibarnabloc!”

  1. Ma Dolores Fernández

    Enhorabuena al ganador. Me he enterado del concurso por una notificación en el correo electrónico y me he decidido a participar por los cuentos de Marsé, una buena oportunidad para conocer más de este autor de quien sólo he leído “El Embrujo de Shangai” novela que me encantó. Saludos

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.