0

Guanyador 2017-06 Adrian
 
L’Adrián va venir des de Granada fa deu anys i s’hi ha quedat per feina i per amor. Va venir per acabar la carrera d’història de l’art i aquí hi va trobar feina i a la seva dona, una mataronina amb qui ha format una família. Viu a Mataró i va sovint a la Biblioteca Antoni Comas a buscar contes per a la seva filla Aina, d’un any i mig. També agafa novel·les, llibres de poesia i d’alpinisme.

Treballa al barri de la Sagrada Família, en una empresa de serveis culturals, molt a prop de la nostra biblioteca. Ens ha triat per recollir el premi del Bibarnabloc i així, de passada, ens coneix.

Li agrada la lectura de tot tipus i sobretot la poesia. Amablement ens suggereix que estaria molt bé que des de les biblioteques es donés més visibilitat a la poesia. Somrient li comento que ja ho intentem i que recollirem el seu suggeriment.

L’apassiona l’excursionisme, l’alpinisme i l’escalada, «tot el que sigui estar en contacte amb la natura» diu somrient. També li agrada el teatre i l’art.

És usuari de biblioteques, sobretot fa molt ús del servei de préstec i sovint utilitza el préstec interbibliotecari.

Està subscrit al butlletí electrònic + biblioteques de la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona i, a més, rep informació de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró. Va conèixer el Bibarnabloc pel butlletí. És el segon cop que hi participa, i va tenir la gran sorpresa de guanyar-lo.

Li dono el regal, el llibre de poesia Sólo ida. Poesia completa / Erri De Luca i dues entrades per anar a veure les Troyanes dins del festival Grec de Barcelona. Les entrades són la cirereta del pastís per gaudir, una d’aquestes nits d’estiu, d’un bon espectacle a l’aire lliure.

El llibre l’emociona, no només pel contingut, sinó perquè coneix la trajectòria de l’autor, un napolità compromès socialment i amb una extensa bibliografia, i com ell, alpinista i un amant de la natura.

Gaudeix d’aquesta bona lectura i de l’espectacle, Adrián, i esperem veure’t ben aviat, passejant per la secció de poesia!
 
guanyador_2017-06_1
 

Escrit per | Biblioteca Sagrada Familia

La Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte és la biblioteca central del districte de l'Eixample. Però després de patir un atac turístic-juràssic, ens hem convertit en velocilectors, perdudament malalts dels reptes literaris.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *