0

L’estiu ja és aquí, i com ja és habitual marxem a l’agost de vacances, volem carregar piles per començar el setembre amb força! Alguns bibarnablocaires es queden a la ciutat, altres marxen a la platja, a la muntanya o a països llunyans, això sí, tots carregats de llibres per descobrir, còmics per gaudir, música per somiar i cinema per desconnectar …

Però no patiu, no us deixarem sense les nostres recomanacions… Seguiu el compte d’Instagram de les Biblioteques de Barcelona, us anirem fent descobrir #lecturesrefrescants, lectures que us refrescaran i us ajudaran a passar millor aquests dies de calor.

També us fem una recomanació: practiqueu l’estiu eBiblio! El plaer de llegir al vostre aire…, sigueu on sigueu!
 


 
Tots els bibarnablocaires us desitgem un bon estiu i bones lectures!

 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *