0

inedit_cobertaweb_baixa

Castanardo, Toni (ed.)
In-Edit: made in Barcelona: una historia sobre el documental musical

Barcelona: Comanegra  Ajuntament de Barcelona, 2016

Primeres pàgines (PDF)

 
El documental musical va néixer a mitjan anys seixanta com a plataforma per explicar històries humanes i artístiques amb la música i el cinema com a fil conductor. Un recorregut que ha anat agafant embranzida gràcies, en part, al festival In-Edit, que ara compleix 15 anys, i avui dia ja és una realitat: ha arrelat un gènere que ens emociona i ens diverteix, i, sobretot, del qual aprenem cada any a Barcelona.

Durant aquest mes d’octubre podrem aprofundir en aquest gènere a les biblioteques, amb el cicle temàtic Música pels teus ulls. Les xerrades del cicle seran a càrrec d’Uri Altell (fundador d’In-Edit) i l’editor del llibre, Toni Castarnado. També comptarem amb la presència de convidats com Joan S. Luna, David Moreu i Nick Hall. Esteu tots convidats i convidades!

Ara amb el carnet de biblioteques també  podem accedir a documentals musicals en línia. Es tracta d’In-Edit TV, que ofereix el més destacat del documental musical des de l’any 2003. A la plataforma s’hi poden trobar molts dels documentals que s’han projectat en les diferents edicions del Festival IN-EDIT, així com novetats exclusives.
 

Música pels teus ulls
 

Escrit per | Xahrazad

Sóc la Lola i treballo a Biblioteques de Barcelona. La meva alter ego viu a Bagdad i està casada amb en Xahriar. Ens agrada explicar històries i sentir-ne de noves!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.