0

LLETRESPERLADEMOCRÀCIA
 
Amb motiu de la intervenció de la Guàrdia Civil a diverses seus del govern de la Generalitat de Catalunya el passat 20 de setembre, les reaccions en contra d’aquestes actuacions, reclamant el respecte als drets fonamentals i als principis que sustenten la democràcia, per part d’una majoria de ciutadans, de mitjans de comunicació, de partits polítics i d’institucions han anat omplint els carrers, les xarxes socials i els mitjans.

El Comitè d’empresa de les Biblioteques de Barcelona va fer públic un comunicat sumant-se a la crida en defensa de les institucions catalanes.

Sense llibertat no hi ha culturaaccés al comunicat sencer.

El mateix dia 20 la @LauraBorras, directora de la Institució de les Lletres Catalanes @lletres i molt activa a les xarxes s socials, llançava aquest tuit amb els #hahstag #lletresperlademocràcia
 


 
Biblioteques i bibliotecaris, entre molts d’altres, es van sumar a les piulades #lletresperlademocràcia i van anar citant frases d’autors i llançant-les a la xarxa.

Des d’aquí volem fer una menció especial al tuit de la @BiblioBellvitge que amb 111 retuits i 172 likes ha estat, sense cap mena de dubte, el tuit més popular.
 


 
Les Biblioteques de Barcelona, hem aprofitat aquesta etiqueta #lletresperlademocràcia, per sumar-nos a la iniciativa que, de manera espontània, va llençar @LauraBorras a twitter, repartint entre els usuaris una col·lecció de punts de llibre formada per cadascuna de les lletres de la paraula DEMOCRÀCIA.
 


 

“Sense llibertat no hi ha cultura” i per això les biblioteques, ara i sempre, facilitem l’accés gratuït a la cultura i a la informació.
 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.