0

Civilitzacions americanes
 
El ric i sorprenent llegat arqueològic de les cultures americanes encara planteja preguntes de difícil resposta. Biblioteques de Barcelona us ofereix un cicle de conferències que us permetrà conèixer millor les cultures que hi ha darrere de jaciments com el de Teotihuacán, les piràmides de Tikal o les misterioses línies de Nazca. Aquesta guia recull una mostra dels llibres d’art, d’arqueologia i d’història de l’Amèrica precolombina que podeu trobar a Biblioteques de Barcelona.

Cicle coordinat per: Ariadna Baulenas i Pubill, directora de l’Institut de Cultures Americanes Antigues

Aquesta guia de lectura ha estat elaborada per la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda.

 


 

Escrit per | Bibarnabloc

El blog de Biblioteques de Barcelona

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.