0

Oliver Guanyador concurs Bibarnabloc
 
L’Oliver és periodista de professió. Va créixer al districte de Sant Martí de Provençals i consulta habitualment el blog de recomanacions de les Biblioteques de Barcelona. Ens comenta que els textos del blog estan molt ben escrits i intercanviem impressions sobre la tasca de prescripció cultural que compleixen els blogs que hom pot trobar per la xarxa. Diu que el fet que estiguin escrits per amor a l’art no és obstacle per tenir uns continguts de qualitat. Li comento si li agradaria col·laborar amb el Bibarnabloc i em respon que li encantaria, o sigui que potser us el trobeu pròximament escrivint algun article per nosaltres.

L’Oliver ens diu que no coneix l’obra del Juan Marsé (el premi d’aquest mes era un exemplar signat per Marsé, Colección particular), però que el premi li servirà per acostar-s’hi. Es declara seguidor de Javier Marías i de Paul Auster, dos autors que han publicat recentment. Passem a parlar sobre com compaginar el gust per la lectura i la feina, i tots dos coincidim en el fet que la literatura serveix per relaxar-nos i agafar perspectiva sobre les nostres pròpies experiències. Ens parla del llibre que està llegint actualment, un assaig sobre psicologia masculina i mitologia grega que fa una pinta boníssima (Los dioses de cada hombre, de Jean ShinodaBolen). Acudeix habitualment a les biblioteques de Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte i La Sagrera-Marina Clotet i sovint presta material que li serveixi per millorar les seves competències en llengua anglesa.

Que gaudeixis de la lectura, Oliver!
 

Escrit per | Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet

La Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet està situada a la plaça de Kōbe, a la confluència amb el carrer del Camp de Ferro, número 1-3, del barri de la Sagrera, al districte de Sant Andreu. Es tracta d'un equipament públic que va obrir les portes el 20 de juny de 2009. L'edifici consta de nou plantes (les dues inferiors destinades a la biblioteca i les set superiors destinades a habitatges). La biblioteca ocupa un espai de 2.211 metres quadrats dividits en dues plantes.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.