0

La Carme és una jubilada molt activa que ha estat administrativa i botiguera. Actualment viu a Palma tot i que sovint continua venint al barri de Gràcia, on va néixer i on ha viscut la major part de la seva vida.
 
Guanyadora 2018-10 Carme Flaqué
 
Gràcies a una veïna i usuària habitual de la biblioteca Vila de Gràcia, la Carme va aficionar-se a navegar pel Bibarnabloc, especialment se’l mira quan és a Barcelona perquè sap que podrà trobar les seves bibliorecomanacions en novel·la a qualsevol biblioteca de la ciutat.

Sempre ha estat una gran lectora. Actualment està llegint la novel·la de Núria Labari Cosas que brillan cuando estan rotasjuntament amb el gran èxit Origen de Dan Brown. És de llegir novel·la i molt poc assaig. El seu gust per la lectura fa que el seu pis estigui ple de llibres i ens explica que el seu oncle tenia al barri un taller d’enquadernació. De la biblioteca li agrada el servei de préstec de llibres. Encara que també llegeix a través de la seva tauleta ens recorda que li agrada molt llegir en llibre de paper pel plaer de l’olor que desprenen i d’anar passant les fulles al seu ritme.

Com a obres que més recorda i que li agrada descobrir-nos destacaVent de l’Est, vent de l’Oest de Pearl S. Buck i Gora: una joventut a l’Índia del R.Tagore.

La guanyadora d’octubre del concurs era la primera vegada que hi participava i que a l’haver guanyat està contenta de rebre el seu regal, el llibre Els mots i la cosa d’en Jean-Claude Carrière, al qual admira molt, famós als seus 86 anys per haver estat el principal guionista de nombroses pel·lícules del director de cinema espanyol i que va viure a l’exili, Luis Buñuel.

Que gaudeixis de la lectura Carme!
 

Escrit per | Biblioteca Vila de Gràcia

La Biblioteca Vila de Gràcia es troba al bell mig de la vila de Gràcia, al centre de la ciutat. L'equipament es va inaugurar el maig del 2002 i ocupa un edifici de l'arquitecte Josep Llinàs, i es va dissenyar per ser la biblioteca de proximitat del barri de la vila de Gràcia i del Camp d'en Grassot. Disposa de 1.029 metres quadrats distribuïts en cinc plantes.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada