0

Guanyadora desembre 2017
 
La Mar arriba cap a les set del vespre al recinte de l’antiga masia de Can Mariner, reconvertida ara fa 10 anys en la biblioteca pública del barri d’Horta. Un dia abans, em comentava per telèfon que és l’única hora que pot apropar-se a la biblioteca, ja que durant tot el dia treballa a un despatx d’advocats.

D’ençà que es va fer el carnet, utilitza la biblioteca principalment per al préstec de llibres, tot i que últimament també s’ha aficionat a agafar sèries de TV. Tot i que no ha renunciat a llegir en paper, també utilitzar el préstec electrònic a la plataforma Ebiblio Catalunya. Precisament, quan li pregunto per una recomanació literària busca a la seva bossa el seu dispositiu de lectura electrònic i em parla entusiasta de El día que se perdió la cordura, una novel·la negra del jove autor Javier Castillo, un dels èxits editorials de 2017 i tot un fenomen a Internet. Aquests dies, l’autor publica el seu segon llibre, El día que se perdió el amor.

9788483659052

Resulta que la Mar és criminòloga i com no podia ser d’un altra manera, li encanta la novel·la negra. Des que va descobrir el gènere amb Agatha Christie, ha llegit molts autors. De Montalbán a Dolores Redondo, passant pels nòrdics. Jo Nesbo és un dels seus escriptors favorits, tot i que reconeix que pot arribar a ser una mica bèstia!

També ens explica que no li agraden massa les xarxes socials i que no ha participat gaire a concursos, però que consulta amb regularitat les recomanacions que fem al Bibarnabloc. Està molt contenta amb el lot de llibres, on un dels títols és un dels Episodios de una Guerra Interminable, d’Almudena Grandes, una autora que admira molt.

Un plaer Mar, a gaudir de la lectura!
 

Escrit per | Biblioteca Horta - Can Mariner

La Biblioteca Horta-Can Mariner va obrir les portes el febrer del 2008 i es troba al nucli antic del barri d'Horta, dins el recinte de l'antiga masia de Can Mariner. És un equipament cultural i de proximitat per als veïns dels barris d'Horta, la Clota i la Font d'en Fargues, i de la resta del districte d'Horta-Guinardó.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada