La Mar ha guanyat un lot de llibres, el premi del concurs de desembre

Guanyadora desembre 2017

Guanyadora desembre 2017
 
La Mar arriba cap a les set del vespre al recinte de l’antiga masia de Can Mariner, reconvertida ara fa 10 anys en la biblioteca pública del barri d’Horta. Un dia abans, em comentava per telèfon que és l’única hora que pot apropar-se a la biblioteca, ja que durant tot el dia treballa a un despatx d’advocats.

D’ençà que es va fer el carnet, utilitza la biblioteca principalment per al préstec de llibres, tot i que últimament també s’ha aficionat a agafar sèries de TV. Tot i que no ha renunciat a llegir en paper, també utilitzar el préstec electrònic a la plataforma Ebiblio Catalunya. Precisament, quan li pregunto per una recomanació literària busca a la seva bossa el seu dispositiu de lectura electrònic i em parla entusiasta de El día que se perdió la cordura, una novel·la negra del jove autor Javier Castillo, un dels èxits editorials de 2017 i tot un fenomen a Internet. Aquests dies, l’autor publica el seu segon llibre, El día que se perdió el amor.

9788483659052

Resulta que la Mar és criminòloga i com no podia ser d’un altra manera, li encanta la novel·la negra. Des que va descobrir el gènere amb Agatha Christie, ha llegit molts autors. De Montalbán a Dolores Redondo, passant pels nòrdics. Jo Nesbo és un dels seus escriptors favorits, tot i que reconeix que pot arribar a ser una mica bèstia!

També ens explica que no li agraden massa les xarxes socials i que no ha participat gaire a concursos, però que consulta amb regularitat les recomanacions que fem al Bibarnabloc. Està molt contenta amb el lot de llibres, on un dels títols és un dels Episodios de una Guerra Interminable, d’Almudena Grandes, una autora que admira molt.

Un plaer Mar, a gaudir de la lectura!
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.