2

Léa-guanyadora bibarnabloc-12-2018 concurs de desembre

Un dijous a la tarda del mes de gener hem conegut a la Léa, que ha vingut a recollir un lot de llibres a la Biblioteca Joan Miró com a darrera guanyadora del concurs del Bibarnabloc.

La Léa acostuma a venir a la Biblioteca Joan Miró, ja que li queda a prop de la Facultat de Biblioteconomia on actualment està cursant segon. A més, treballa com a becària a la Biblioteca de la facultat. Va conèixer el Bibarnabloc gràcies a Twitter i d’aquesta manera en va seguint les recomanacions. Ens ha comentat que està força contenta, ja que és la primera vegada que li ha tocat un premi, i sent la primera vegada que hi participava!

Ens recomana especialment llegir l’escriptora coreana Gong Ji-Young, sobretot la novel·la Nuestros tiempos felices i l’escriptor francès Mathias Énard.

També ens ha dit que li agrada el cinema, les pel·lícules dramàtiques i tristes les que més. Per això ens convida a visionar Manchester frente al mar (Kenneth Lonergan, 2016).

Durant la conversa, hem parlat del nou projecte lector de Biblioteques de Barcelona, el Velocirepte. Ens hem alegrat saber que ja hi està inscrita! Per assolir el primer repte llegirà el llibre Lo que sueñan los lobos; Los corderos del señor de Yasmina Khadra.

En obrir el lot de llibres de regal del premi, hem descobert que justament li agrada El petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry. I ens ha assegurat que el primer llibre que es llegirà dels que li han tocat és A cielo abierto d’Antonio G. Iturbe.

Enhorabona Léa!!

 

Escrit per | Biblioteca Joan Miró

Es va inaugurar l'any 1990 i va ser ideada pels arquitectes Beth Galí, Màrius Quintana i Antoni Solanas. Va ser el primer edifici de la ciutat concebut com a biblioteca i el primer, també, de disposar de catàleg automatitzat.

2 Comentaris

  1. Sylvie Huguenin

    6 Febrer 2018 at 16:41

    Enhorabona a Léa i visca la lectura! Gilles i Sylvie

  2. Xahrazad

    7 Febrer 2018 at 9:53

    Enhorabona Léa. Quina sort!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada